2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز شیفت دوستم بود با گوشی من تو سایت میپلکید🤣 اومده بود خونه یعنی به من سر بزنه گوشی منو برداشته بود برای خودش همه جا چرخ میزد 😄😅

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 در نماز استغفار در هر ركعت بعد از  حمد و قدر پانزده مرتبه " ...

سلام دوست گرامی نماز توسل به امام زمان رو اگه دارید محبت کنید بزارید ممنون میشم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام دوست گرامی نماز توسل به امام زمان رو اگه دارید محبت کنید بزارید ممنون میشم

نماز توسل يا نماز استغاثه؟

چهار نماز هست كه براى توسل به امام زمان عج ميخونن. 

١- نماز امام زمان عج كه در مفاتيح هست و بعدش يه دعا ست كه يعد از نماز امام حسن عسگرى ع اول مفاتيح هست. 

٢-نماز استغاثه كه دو ركعت است كه بهتره دعاش رو زير آسمون بخونيم. بهتر در ركعت اول نمازش سوره فتح بعد حمد و در ركعت دومش سوره نصر خونده بشه 

٣- نماز حاجت امام زمان عج كه به جزء صد اياك نعبد و اياك نستعين ذكر ركوع و سجده اش هفت مرتبه هست و بعد سلام نماز بعد از سه مرتبه الله اكبر يه لااله الاالله ميگيم و تسبيحات حضرت زهرا س ميگيم بعد بدون صحبت به سجده ميريم صدتا صلوات ميفرستيم و حاجت ميخوايم. 

٤- نماز فرج كه سفارش خود امام زمان عج  در تشرف ابن ابى البغل خدمت امام عج كه امام سفارش كردن به  اين عمل و ايشون در اضطرار بودن و فرج و گشايش براشون حاصل شد. 

شرمنده سرتون درد آوردم حالا شما كدوم نماز رو ميخوايد؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم.ممنون از مهربونیت.اسکرین شات گرفتم فراموش نکنم💗💐

سلام عزيزم الهى بهره كامل از تمام انوار الهى ببرى. 

عزيزم الهى بهره كامل از تمام انوار الهى ببرى. 

ان شاء الله یک دو روز دیگ پاک میشم میخام برم حرم تا جوابمو نده برنمیگردم🥺

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
ان شاء الله یک دو روز دیگ پاک میشم میخام برم حرم تا جوابمو نده برنمیگردم🥺

گلم مطمئنن جواب خير ميگيرى خوش به سعادتت همين كه ميرى زيارت آقا امام رضا ع خودش بالاترين جوابه. 

نماز قضاى حاجت امام رضا ع رو تو حرمشون بخون دست پر برميگردى. 

گلم مطمئنن جواب خير ميگيرى خوش به سعادتت همين كه ميرى زيارت آقا امام رضا ع خودش بالاترين جوابه.  ...

منتی نیس اما خودشون دارن میبینن هرکی هر مشکلی داره پیش قدم میشم کمکش کنم مشکل منو چرا حل نمیکنه نمیدونم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
منتی نیس اما خودشون دارن میبینن هرکی هر مشکلی داره پیش قدم میشم کمکش کنم مشکل منو چرا حل نمیکنه نمید ...

گلم با كمال شرمندگى و عذر خواهى البته اگه معذوريت ندارى ميشه بگى مشكلت چيه؟

البته بازم ميگم اگر سختت هست نگو.