چشم گلی اون انجام میدم ولی پیاز نه🤒🤒🤒🤒ازش بدم میاد البته بویایی هم ندارم کلا
اگه سرفه میکنی و خس خس داری قرص اسمورال بخور
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم امشب نماز شب خوندى برام دعا كن. من از دعات محروم نكن.
من همیشه دعا گوی شما هستم عزیزم 😘
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
سرفه هر ۲ ۳ ساعت یبار ولی تازه تازه سینه ام داره خس خس میکن قرص چی هست؟؟
برای التهاب ریه خوبه من خودم سرفه و خس خس داشتم دکتر برام نوشت عالللللییییی بود آسمورال ۱۰ بگیر عصرها یه دونه بخور چند دقیقه بعدش خوب میشی
قرص آلتادين هم بگير با آب نخور بذار تو دهنت بمونه چهار پنج ساعتى يكى بزار داخل دهنت قرص گياهى هست اگه مال شركت دينه باشه بهتره. ضد التهاب براى درد گلو و باز شدن صدا و نرمى سينه ات خيلى خوبه.
خب عزيزم فردا صبح قرص لوراتادين بگير هر دوازده ساعت يكبار بخور قرص آلتادين هم ب ...
عزیزم شما تنگی نفستون خوب شد ؟
نه فعلا ولی روی قفسه سینم خس خس میکن صداش میشنوم🤒🤒
شكر تيغال هم از عطارى بگير خورد كن داخلش رو تميز كن بشور به اندازه مصرفت هردفعه به اندازه يه قاشق مرباخورى بريز تو يه ليوان آب جوش و درش بذار بعد پنج دقيقه هم بزن و بخور روزى دو سه بار اين كار تكرار كن.
كدو حلوايى هم اگه تونستيد گير بياريد آخه نميدونم الان هست يا نه بشور پوست بكن خورد كن بيست دقيقه با كمى آب بپز روزى دو بار بخور يه دفعه حالت كلى بهتر ميشه. ان شاءالله به لطف خدا