2777
2789
اونجوری که من سگ شده بودم اون روز بخدا خودمم از خودم میترسیدم🙂اصلا بره هم دیگه راهش نمیدن شکر خدا ...

من وقتایی که سرما میخورم پیاز درمانی میکنم

به این صورت که یه پیاز چهار قاچ میکنم و نفس عمیق میکشم  تا پنج دقیقه ادامه میدم  جوری که چشام و گلوم بسوزه  در همین حین ابریزش بینی و اشک   خییلی زیاد میشه و این نشونه خوبیه یعنی ویروس داره خارج میشه   چندبار این کار کنی خوب میشی همچنین گرفتگی بینی هم خوب میشه 

اکه چرک گلو داشته باشی همون موقع تاثیرشو میبینی 

رو من جواب میده انشالله برا توام تاثیر گزار باشه  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

گلم با اين دل پاكت سر قنوت وتر براى سلامتى پدر 135762 دعا كن اسمشون آقا مصطفى هست.  

سلام عزیزم شما خودت دلت پاک مرسی که منو لایق دعا کردن میدونی. حتما دعاگوشونم  الهییی هیچ کس درگیر بیماری عزیزش نشه  الهی خدا شفای عاجل نصیب همه بندهای خوبش کنه 🤲🏻 

منم از شما عزیزدلم میخوام واسه ی منم دعا کنید یه مشکلی دارم چندین سال درگیرشم پیش هر دکتری میرم یه چیزی میگه  اگه تشخیص درست داده نشه خطر جدی برام ایجاد میکنه  واسم دعا کنید که چیزی نباشه به شدت محتاج دعاهای شمام  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم انشالله که موفق بشی ولی سلامتی شما خییلی با ارزش تر از کنکور  مراقب خودت باش  از صم ...

مچکرممممممم مهربون ترین

سلام دوست خوبه من حالت خوبه:)خوشحال میشم اگه داری تاپیکمو زیر پستی میبنید برام یدونه صلوات بفرستین امام حسین گفته اگه بنده خدا برای کسی صلوات نذر کند فرستد گویی در صحرای کربلا با من به شهادت رسیده و گویی در صحرای محشر از پیروان من بوده و با من به بهشت می اید:)بوس به کلت
قربونتون براتون دعا کردم لایق دونستید منو همیشه دعا کنید که بعدا بیام زیر این تاپیک بهتون شیرینی بدم ...

چشم عزيزم اسمتون يادداشت ميكنم و براتون دعاميكنم  

از صميم قلب بهترين ها رو از خداى مهربان براتون طلب ميكنم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم...برای دختر من هم دعا کن خوب بشه. سلنا . الهی خیر ببینید

سلام عزيزم اسم ايشون هم به ليست اضافه ميكنم. 

ان شاءالله به زودى شفاى عاجل و كامل نصيبش بشه. 

سلام عزیزم شما خودت دلت پاک مرسی که منو لایق دعا کردن میدونی. حتما دعاگوشونم  الهییی هیچ کس درگ ...

سلام عزيزم

رو چشمم ميذارم عزيزم مايل هستى اسمت به ليست ختم شفا اضافه كنم؟

ان شاءالله اگر عمرى باقى باشه به لطف خدا از فردا شب ميخوام اينكار شروع كنم كه هر شب جمعه يه ختم دسته جمعى توى سايت بذارم به اين نيت 

اول سلامتى و فرج امام زمان عج

دوم شفا و سلامتى كامل بيمارانى كه ليستشون رو تو پست اول ميذارم كه هركس تو ختم شركت ميكنه يه دور اساميشون رو ميخونه و ختم انجام ميده

سوم شفا و سلامتى كامل همه ى بيماران روحى و جسمى 

براى ختمش هم يك هفته وقت ميذارم كه تا روز پنج شنبه هفته بعد انجامش بديم. 

هر ختمى كه براى شفا سفارش شده و به لطف خدا مطمئنم دعاى دسته جمعى مون خيلى كارسازه و خيلى شفا و رحمت درش هست. 

ان شاء الله زود زود خبر خوب شدن بيماران ليست به ما برسه. 

حس خيلى خوبى به اين كار دارم. 

اول از همه از امام زمان عج ميخوام كه هر هفته آمين گوى دعاى هاى ختم شفا باشن. و صدقه براى سلامتيشون كنار ميذارم. 

الان آى سى يو هستن؟ فردا شب ختم شفا ميذارم اسم ايشونم ميذارم تو ليست الهى به لطف خدا و دعاى امام زم ...

عزیزم آوردیم خونه قطع. امید کردن گفتن تا۳ماهه دیگه هست😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چیشده

سلام دوست خوبه من حالت خوبه:)خوشحال میشم اگه داری تاپیکمو زیر پستی میبنید برام یدونه صلوات بفرستین امام حسین گفته اگه بنده خدا برای کسی صلوات نذر کند فرستد گویی در صحرای کربلا با من به شهادت رسیده و گویی در صحرای محشر از پیروان من بوده و با من به بهشت می اید:)بوس به کلت
اونجوری که من سگ شده بودم اون روز بخدا خودمم از خودم میترسیدم🙂اصلا بره هم دیگه راهش نمیدن شکر خدا ...

الهی شکر 🙏🙏🙏

فکر کنم از اون شهر رفته اگر خدا بخواد 

همچین آدمی هرچی پیداش نباشه بهتره

امیدوارم هرچی زودتر اقا محمد به هوش بیاد برات جبران این روزا رو بکنه 

توکل بخدا عزیزم 

یکم مراقب خودت باش به خودت برس مایعات زیاد بخور که زود به زود گلاب به روت بری دستشویی و هرچی میکروب هست خارج بشه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

خدا نکنه عزیزم عمر دست خدا هست 

فقط توکل کنید به خدا و اگر میتونید یه خونی کنید یا نذر کنید برا سلامتیشون 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

سلام عزيزم عمر دست خداست نااميد نباشيد. 

از فردا شب تو ختم شفا اسمشون ميذارم ان شاءالله به لطف خدا و دعاى چهارده معصوم و دعاى دوستان خوبمون شفاى عاجل و كامل نصيبشون بشه. 

گلم اگه از نظر مالى براتون مشكل نداره سه تا گوسفند نذر سلامت امام زمان عج ذبح كنيد و بين فقرا تقسيم كنيد بگيد براى سلامت و فرج امام زمان عج دعا كنند مطمئناً اثرات عجيب داره. 

شرمنده اين ميگم ولى براى بلاى بزرگ بايد صدقه بزرگ داد. 

سلام عزيزم رو چشمم ميذارم عزيزم مايل هستى اسمت به ليست ختم شفا اضافه كنم؟ ان شاءالله اگر عمرى باقى ...

مرسیی عزیزم 

خییلی کار خوبی میکنی که سفره ی مناجات با خدارو توی سایت پهن کردی   انشالله به خاطر این لطف بزرگت خدا نگاه ویژه ای بهت بکنه که سبب خیر و حال خوب میشی 

خییلی محتاج دعا هستم و کل روزم شده نگرانی و استرس که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد برام چون هر دکتر یه چیزی میگه و من تو دوراهی گیر کردم  🤲🏻🤲🏻 

براتون مقدور بود تو ختم دستجمعی یادی از منم بکنید 🤲🏻❤️

عزیزم خیلی انجام دادم

عزیزم همین الان نذر کن که اگه پدرتون نجات پیدا کنه از این وضعیت ، سمنو نذر میدید 

من خودم به شخص خیییلی به نذر سمنو اعتقاد دارم چون معجزه محال و به چشممم دیدم 

همچنین به حرز امام جوادم  خیییلی باور دارم 

روی پوست آهو به یه شخص با ایمان و پاک بگید بنویسه و ببندید به بازوی پدرتون 

اگه براتون مقدور نبود تو یه کاغذم بنویسید ببندید  به گردنشم خوبه. واقعا تاثیر گزار به شرط اینکه باور داشته باشید