2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام با اجازه استارتر محترم براتون ایت الکرسی خوندم :)ببخشید دوست عزیزی که داری این پیامو میبنید اگه ...

سلام عزيزم فردا شب ختم شفا دارم اسم شما رو هم ميذارم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزيزم فردا شب ختم شفا دارم اسم شما رو هم ميذارم. 

مچکرم ازتون اجرتون خدا بیشتر کنه:)برام دعا کنید لاقل این همه زحمتم به باد نره

سلام دوست خوبه من حالت خوبه:)خوشحال میشم اگه داری تاپیکمو زیر پستی میبنید برام یدونه صلوات بفرستین امام حسین گفته اگه بنده خدا برای کسی صلوات نذر کند فرستد گویی در صحرای کربلا با من به شهادت رسیده و گویی در صحرای محشر از پیروان من بوده و با من به بهشت می اید:)بوس به کلت
مچکرم ازتون اجرتون خدا بیشتر کنه:)برام دعا کنید لاقل این همه زحمتم به باد نره

ان شاء الله هزاران برابر خير لحظه لحظه تلاش كردنتون رو ببينيد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاء الله هزاران برابر خير لحظه لحظه ى تلاش كردنتون رو ببينيد. 

قربونتون براتون دعا کردم لایق دونستید منو همیشه دعا کنید که بعدا بیام زیر این تاپیک بهتون شیرینی بدم:)امام حسین باور کنید دستتون میگیره بابت تک تک محبت هاتون به قول خودشون حکم اون سربازی دارین که تو جنگ باهاش بودین  و شهید شدین باهاشون ثواب کل دنیا رو بردین

سلام دوست خوبه من حالت خوبه:)خوشحال میشم اگه داری تاپیکمو زیر پستی میبنید برام یدونه صلوات بفرستین امام حسین گفته اگه بنده خدا برای کسی صلوات نذر کند فرستد گویی در صحرای کربلا با من به شهادت رسیده و گویی در صحرای محشر از پیروان من بوده و با من به بهشت می اید:)بوس به کلت
خدالعنتشون کنه برای هزینه ژنتیک دختر منم گفتن حالا که انجام دادیدپولشو دادید  برا سلامت بچتون ب ...

خدا همه مریضا را شفا بده عزیزم که آدم محتاج بنده خدا نشه ببخشید دیر جواب دادم توی فروشگاهم الان تایم استراحته 

خواهری بخدا دیشبم پست گذاشتم برات فکر کنم پیام من ندیدی؟؟الان چطور همسرت؟؟ بمیرم برا دلت😢😢😭😭

شرمنده عزیزم ندیدم حالم خیلی دیشب بد بود وحشت کرده بودم ممنون از احوالپرسیت إن شاالله خدا همه مریضا را شفا بده آقا محمد هم بزودی چشماش را باز کنه و همه چیزا از نو شروع کنید بحق محمد وال محمد

شرمنده عزیزم ندیدم حالم خیلی دیشب بد بود وحشت کرده بودم ممنون از احوالپرسیت إن شاالله خدا همه مریضا ...

قربونت بشم خواهر گلی ممنونم ازت

انشاالله زودتر حالشون خوب بشه❤🌹🤲

سلام خواهری خودم کا دارم میمیرم کل بدنم ریخت بهم کمر و گردنم از درد داره میشکنه خیلی ناجورم سرما خو ...

توروخدا یکم به خودت برس یگانه 

خواهش میکنم داری خودتو از بین میبری که دور از جونت 

الهی شکر که بهتره الحمدالله 🙏😍😍

بهتر همین که از سایَت هم بترسه خیلی خوبه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
توروخدا یکم به خودت برس یگانه  خواهش میکنم داری خودتو از بین میبری که دور از جونت  الهی ...

اونجوری که من سگ شده بودم اون روز بخدا خودمم از خودم میترسیدم🙂اصلا بره هم دیگه راهش نمیدن

شکر خدا فعلا که افتابی نشده اصلا

سوپر مارکت داره چند روز تو محله به دوست محمد گفتن اصلا مغازه اش رو باز هم نکرده و هیچکس ندیدشون

این سرما خوردگی لعنتی نمیدونم از کجا اومدم یعنی دارم میمیرم بخدا

تموم بینیم زخم شده عطسه و اب ریزش بینی و سردرد دیوونم کرده

کمرمم درد میکن اصلا نگم برات😢😢

سلام با اجازه استارتر محترم براتون ایت الکرسی خوندم :)ببخشید دوست عزیزی که داری این پیامو میبنید اگه ...

عزیزم انشالله که موفق بشی ولی سلامتی شما خییلی با ارزش تر از کنکور  مراقب خودت باش 

از صمیم قلبم دعات میکنم 🤲🏻 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸