2777
2789
نمیدونی خدا چقدر رحم کرد آبجی داشت می‌رفت توی آشپزخونه که افتاد توی هال روی زمین فقط پنج سانت سرش با ...

خدا رحم کرد گلم 

ان‌شاءالله خدا خودش یه راه براتون باز کنه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلی خودم اعصاب خرابم دردش زده به کمر و ستون فقراتم از گردن تا کمرم درد میکن اصلا  نه میتو ...

چرا فداتشم چی شده اجی توروخدا اینقدر خودتو داغون نکن محمد حالش خوب میشه شک نکن فقط اینهمه حرص و جوش و ناراحتی دور از جونت از پا میندازتت یکمم ب فکر خودت باش

بله

الان آى سى يو هستن؟

فردا شب ختم شفا ميذارم اسم ايشونم ميذارم تو ليست الهى به لطف خدا و دعاى امام زمان عج شفاى عاجل نصيبشون بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دوستای گلم این تاپیک امروز صلواتمون هدیه به امام زمان

اگر خواستید شرکت کنید و حتی یک صلوات بفرستید لطفا داخل تاپیکش اعلام کنید🌹🌹🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10944776/تو-دوست-عزیزم-به-این-تاپیک-دعوتی?postId=287705039

سلام با اجازه استارتر محترم براتون ایت الکرسی خوندم :)ببخشید دوست عزیزی که داری این پیامو میبنید اگه میشه برای من دعا کن من تحت فشار عصبی کنکورم دانشجوی انصرافیم انقدر فشار استرسم بالاست بعضی وقتا از دماغم خون میاد و میریزه رو جزوه ام همه ی جزوهام خونی ممنون میشم برام دعا کنید در عوض دعام کردین من براتون ایت الکرسی میخونم اگه لایکم کنید میفهمم میخونم براتون:)))التماس دعا

سلام دوست خوبه من حالت خوبه:)خوشحال میشم اگه داری تاپیکمو زیر پستی میبنید برام یدونه صلوات بفرستین امام حسین گفته اگه بنده خدا برای کسی صلوات نذر کند فرستد گویی در صحرای کربلا با من به شهادت رسیده و گویی در صحرای محشر از پیروان من بوده و با من به بهشت می اید:)بوس به کلت
ممنون آبجی بد نیست رفتیم بیمارستان دکتر گفت بستری بشه که خودش گفت نه میخوام برم داروهاشا که میخورد ع ...

خواهری بخدا دیشبم پست گذاشتم برات فکر کنم پیام من ندیدی؟؟الان چطور همسرت؟؟

بمیرم برا دلت😢😢😭😭

یگانه جانم بهتری عزیزم ؟  خبر جدیدی از آقا محمد نداری؟ دیگه خبری از پدرش نشد ؟

سلام خواهری خودم کا دارم میمیرم کل بدنم ریخت بهم

کمر و گردنم از درد داره میشکنه خیلی ناجورم سرما خوردم😭😭اصلا دارم دیوونه میشم

محمدم دکترش گفت فعلا خدا رو شکر اکسیژنش رو ۸۰و ۲روز نوسان نداره

باباشم نه دیگه جرات نکرده بره بی مخ الان فکر کرده من رفتم اونجا نشستم🤔🤔😢😢

چرا فداتشم چی شده اجی توروخدا اینقدر خودتو داغون نکن محمد حالش خوب میشه شک نکن فقط اینهمه حرص و جوش ...

دیگه بدتر از این بلاهایی که ۲ماه سرم اومده چی باید بشه گلی😭😭سرما هم خوردم خیلی بد عین جنازه افتادم فقط😭😭

ددرد خیلی بدیه هرکس نکشه نمیفهمه اخرشم هزار جور واس ادم حرف در میارن وای خودش میگیره  وای چه ...

اره عزیزم همینه .انشالله که هیچ وقت درد و غصه نداشته باشی و به زودی دل خودت و ما ها شاد شه

سلام خواهری خودم کا دارم میمیرم کل بدنم ریخت بهم کمر و گردنم از درد داره میشکنه خیلی ناجورم سرما خو ...

یگانه جون امیدوارم هرچه زودتر خودتم خوب بشی،،،الهی شکر لااقل پدرش ازت حساب برده که اونطرفا آفتابی نشده همینم خوبه،،انشاالله آقا محمد هم هرچه زودتر حالشون خوب بشه و تمام ناراحتی هات از بین بره