2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهری کاربر لعیاخانمی هم فکر کنم شوهر خواهرشون سرطان دارن اسمشون حسین اقا لطفا تو پست ها نگاه بکن ...

چشم عزيزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چشم مهربانم

ممنون عزیزم شوهرم علاوه بر اون مشکلی که میدونی مریضی هم داره الان حالش بد شد یه دفعه افتاد زمین😭😭😭😭😭خیلی ترسیدم فقط گریه میکنم حالم بده پس کی خدا یه نگاهی بهم می‌کنه😭

سلام خواهری دکترش صبح اومد گفت اکسیژنش فعلا ی ۱۲سالتی هست روی ۸۰ و زیاد نوسان نداره😢 خودمم داغونم ...

ای بابا 🤕🤕🤕یکم دمنوش بخور  

مایعات داغ بخور گلم 

سرما خوردی کمر هم بدتر میشه دردش 🥲🥲

کیسه آب گرم بذار برای کمرت 🥺🥺

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اره خواهری اینم میخورم گاهی اوقات  ولی بعضی وقتا مرگ اور میشه یعنی ی لیوان اب میخورم ۵۰بار رفل ...

آخی عزیز دلم استرس هم بد ترش می کنه بخدا خودمم سه ساله بیشتره آب به میوه نزدم 

اره خواهری اینم میخورم گاهی اوقات  ولی بعضی وقتا مرگ اور میشه یعنی ی لیوان اب میخورم ۵۰بار رفل ...

عزيزم اين دارويى كه ميگم رو هرشب بخور خيلى حالت بهتر ميشه البته بايد تا دو سه ماه ادامه بده

يه قاشق مرباخورى بارهنگ نصف ليوان عرق نعنا نصف ليوان گلاب رو بذار روى شعله گاز يه قُل كه خورد زيرش خاموش كن بعد از اينكه ولرم شد يه قاشق عسل بريز داخلش هم بزن بخور. 

خيلى عذر ميخوام اگر يبوست دارى نسبت گلاب رو زياد كن و عرق نعنا رو كم كن. 

اگر هر روز بخورى خيلى درمان كننده هست.