2777
2789
یگانه جان خبری نشد  خودت بهتر شدی الان تو پست ها خوندم معده درد داری و کمر درد 😔😔

سلام خواهری

دکترش صبح اومد گفت اکسیژنش فعلا ی ۱۲سالتی هست روی ۸۰ و زیاد نوسان نداره😢

خودمم داغونم برا کمر درد دیشب دوش گرفتم چشمت روز بد نبین اصلا الان نمیتونموبیدار بشم سرما خوردم به شدت مرگ😭😭😭اصلا داغون داغونم کمرمم درد میکن شدید😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم صفحات قبل کامل توضیح دادم بله دیدم واکنش فقط نوسان شدید ضربان قلب همین 😭😭

سلام عزیزم... خوبی؟ اقا محمدت چطوره؟؟ 

ممنون ک تگ کردی منو....  انشاالله یه روز،  تگم کنی و بگی، محمدت، دستاش تو دستاته و خوب خووب شده و فقط بخندی تا همیشه با عشقت..... 

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
@prin    برای شفای خودش @ماهیeآرامشم    برای شفای همسرش اسماعیل @mahta72227 ...

وااای عزیزم ممنونم ازت که تگ کردی😍😍 خدا به دل مهربونت نگاه کنه... ارحم الراحمین خودش کمکت کنه  

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
گلم برا شوهر منم دعا کن اعتیاد شدید در به داغون .

چشم عزيزم شب جمعه ختم ميذارم براى شفاى همه بيمارها

اسم اون كسانى كه بگن يا ميدونم مريض دارن رو مينويسم مثلا

همسر sahsanam35

بعدم سلامتى و شفاى همه ى بيماران. 

مطمئنن اين دعاهاى دسته جمعى اثر عالى دارن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم... خوبی؟ اقا محمدت چطوره؟؟  ممنون ک تگ کردی منو....  انشاالله یه روز،  تگ ...

سلام خواهری فدای تو بشم

الهی بحق دختر ۳ساله امام حسین خدا به دختر قشنگت نگاه ویژه بکن و سلامتی بهش برگردونه❤❤

گلم اگر میشه اسم فرشته قشنگت بگو من هرشب برا بیمارا صلوات میفرستم همش میگم دختر نیلوفری میشه اسمش بگی 😢😢

االهی امین ممنونم گلم❤ رفتی حرم منو محمدم فراموش نکن😢😢😢

بخدااین چند روز به شدت  به یادت بودم عزیزم وهمچنین منتظر و امیدوار شنیدن خبرای خوب... به زودی ان شاالله .... 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
عسلم حالم بد میکن😰😰

قرص فامو تیدین داری ؟؟. حتما بگیر از داروخونه بخور معجزه میکنه برا معده   

اگه پیگیری نکنی خدایی نکرده معدت  خونریزی  داخلی میکنه پیگیر باش غذا های تند و سرخ شده نخور ترشیجات ، پیاز  کلا چیزای اسیدی  مصرف نکن 

حرص و غصه هم نخور 

مراقب خودت باش .

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸