2777
2789

[QUا

صلا خودت فک کننننن چرا محمدت به هوش نیاد  ؟؟؟ وقتی قرار خادمی امام حسینو کنه

خدا برای اینکه دلتو قرق کنه محمدتو خادم امام حسین کردااا

دیگه ازاین بهترم مگه هستتت ؟؟؟؟

دیگه خدا چه جوری بگه من هستم من میشنوم ؟!

خودت فک کن. اکه محمدت زود به هوش میومد تو میرفتی حق خودتو ومحمدو از این مردک بگیری ؟؟؟  

اگه محمدت زود به هوش میومد بابای محمد میرفت بیمارستان داد و هوار کنه تا شما فیلمشو به عنوان مدرک پخش کنید و ذاتش بیشتر از هرموقع روشن بشه؟؟

اصلا این انفاق باعث شد که تو قدرت و شجاعت اینو داشته باشی تو این جمعیت ذات این مرد و رو نماییی کنی

و هزاران معجزه و اتفاق های خوب دیگه. که در انتظارته

اصلا همین که خدا هزاران بنده رو تو این سایت دوره‌م جمع کرده که عاشقانه صداش بزنیم  بگیم خدددداایا محمدو  به یگانه بده

یعنی معجزه ی خدا .

پس صبر کن که پایان شبه سیه سپید هست

مطمعننننن باش اتفاق های خوب در انتطارته فقط باید به خودت برسی حسابی خودتو تقویت کنی و اصلااا بد به دلت راه ندی که قرار زندگی به هر سازت برقصه

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خواهری اوضاع معده ام خراب نمیتونم بخورم حالم بد میکنه😰😰😢😢

الان این معده دردتم مال عصابه  یه قرص معده بخور بعدم شربت عسل با دارچین میل کن برا معده خوبه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUا صلا خودت فک کننننن چرا محمدت به هوش نیاد  ؟؟؟ وقتی قرار خادمی امام حسینو کنه خدا برای ...

الهی امین

ممنونم ازت خواهری

دنیا دنیا ازت ممنونم که همیشه با حرفات قلبم‌اروم‌میکنی قشنگم❤😘

الان این معده دردتم مال عصابه  یه قرص معده بخور بعدم شربت عسل با دارچین میل کن برا معده خوبه&nb ...

من از نوزادی رفلاکس شدید دارم و ی ده سالی میشه معده ام به شدت عصبی هم‌هست😭😭😭😭

@rahaha21 دوست عزیز امکان داره برای شفای اقا محمد دعا کنی بیش از ی ماه تو کما هست

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
من از نوزادی رفلاکس شدید دارم و ی ده سالی میشه معده ام به شدت عصبی هم‌هست😭😭😭😭

منم اوضاع معدم دقیقا مثل خودته و متاسفانه معدم خییلی با اعصاب سر کله داره   

اسید معده که زیاد میشه  رفکلاکس و درد معده  اتفاق میوفته 

به خاطر همین گفتم عسل و دارچین بخور چون اسید معده رو کم میکنه  

اگه هم نخواستی قرص فاموتیدین بخور سریع عمل  میکنه و معدت خوب میشه.  

سلام خاهرا   خبری هس

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خواهری اوضاع معده ام خراب نمیتونم بخورم حالم بد میکنه😰😰😢😢

یگانه آروم باش چرا داری با خودت اینجور می‌کنی ؟؟ 

آقا محمد یه زن قوی میخوادااااا

باور کن نا آروم بودنت خیلی روش تاثیر می‌ذاره 

لطفاً یکم به خودت برس و بخدا توکل کن 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

یادته یه روزی میگفتی دکتر گفته اگر آقا محمد یک هفته دیگه فقط دوام بیاره زنده میمونه ؟

الان که داره یک ماه و نیم میگذره 

پس آروم باش و به معجزه خدا ایمان بیار 

ما همگی منتظر روزای قشنگیم و خبرهای خوب 😍😍

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿