2777
2789

دوستان عزيزم دوستمون ناحيل نابغه مريخ براى شفاى يه بيمار ختم دعاى مشلول گذاشتن اگه براتون امكان داره در اين خير عظيم شركت كنيد و دوستانتون رو دعوت كنيد.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچه ها خواهرای گلم بخدا من شرمندتونم خواهر خونی ادم هم اینقدر با محبت نمیشه من خواهر ندارم ولی خ ...

سلام یگانه جونم

همه پیام هاتو خوندم دونه به دونه. ببخشید که با لایک هام اعلاناتت رو بی جهت پر کردم. خواستم بدونی که خوندم همه رو. من نمیتونم هر روز بیام ولی چندروز یبار میام با امید شنیدن خبر خوش صفحات رو چک میکنم.

عزیزم نمیدونی چقدر خوشحال شدم‌که محمدت رو دیدی, تو به دستگاه و سیم ها فکر نکن معجزه خدا خیلی خییییلی بالاتر از اینچیزاست. ببین خدا چقدر هواتو داره؟ چقدر مراقبت هست؟ تا خدا نخواد دختردایی نمیتونه تورو ببره رشت و سالم برگردونه. همش لطف خداست که تو تونستی کار محال رو انجام بدی و خطری برات پیش نیاد. 

منتظر معجزه باش فقط💚

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی یگانه جان خدا دو نفر رو از بهشت برا آقا محمد فرستاده یکی شما یکی دوستش  خدا حفظتون کنه برا ...

فدات بشم خواهر قشنگم❤❤❤

بخدا الان که به اون لحظات فکر میکنم تموم تنم میلرزه واقعا فقط و فقط و فقط خدا ما رو برد و اورد و اینا رو کنار هم گذاشت من دیگه واقعا رسیده بودم سیم اخر 😭😭😭😭😭😭

سلام عزيزم چه ماجراهايي گذروندي .... خداروشكر كه بيمارستان پشتت هستن.. ان شاءالله خدا بهت صبر و توا ...

سلام بروی ماهت

تو خوبی؟؟

خواهری ممنونم از لطف و دعای قشنگت

ترو خدا پیش امام رضا رفتی برا من و محمدم زیاد دعا کن 

راستی زمان دادگاهت مشخص شد؟؟

سلام یگانه جونم همه پیام هاتو خوندم دونه به دونه. ببخشید که با لایک هام اعلاناتت رو بی جهت پر کردم. ...

سلام بروی ماهت 

ممنونم ازت خواهری

خدا خیرت بده عزیزمی ❤❤❤

بله من الان به یکی دیگه از دوستان‌گفتم فقط و فقط خدا ما رو برد و اورد و من با یاداوری اون لحظات تموم تنم میلرزه 😢😢😢

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دوستان عزیزی که اومدین تاپیک من و منت گذاشتین دعا رو خوندین چون میدونم اینجا سر میزنین و شاید کسی از قلم انداخته باشم خواستم اینجا هم تشکر کنم چون میدونم اینجا سرمیزنید،فکر زیبا و بقیه ببخشید اسم تک تک تون نمیارم،این محبت و خوش قلبی تون فراموش نمیکنم از خدایی که شما مهربونا رو بمن معرفی کرد میخوام هرجا مثل من مستعصل شدین خودش دست تون بگیره،این کارتون برای من مثل معجزه ارزشمنده از این به بعد هرجا دعا یا نذری بود منو تگ کنین حتما میام میخونم شاید یروز یکی مثل من داشت از حس بی کسی خفه میشد و منم بتونم براش کاری کنم 

🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
سلام بروی ماهت  ممنونم ازت خواهری خدا خیرت بده عزیزمی ❤❤❤ بله من الان به یکی دیگه از دوستان‌ ...

عزيزم اگه تا شش آنلاين شدى تو خصوصى جوابم بده ولى اگه ديرتر شد عصر ميام سايت جوابت ميبينم. 

خواهش ميكنم عزيزم بهتر شدى؟ ان شاءالله خبر حاجت رواييت بم بدى.

الحمدالله خوبم خداروشکر 

فداتشم عزیزم خیلی برام دعا کن شما دلت پاکه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
فدات بشم خواهر قشنگم❤❤❤ بخدا الان که به اون لحظات فکر میکنم تموم تنم میلرزه واقعا فقط و فقط و فقط خ ...

الهی شکر که رفتی و بازم مقداری دلت آروم گرفت شکر خدا 

و همینکه حسابش رو گذاشتی کف دستش خیلی خوب شد که دیگه پاش رو تو اون بیمارستان نذاره

الحمدالله خوبم خداروشکر  فداتشم عزیزم خیلی برام دعا کن شما دلت پاکه

الهى هميشه حالت عالى باشه. 

شما لطف دارى قابل باشم حتما براتون دعا ميكنم. 

منتظر خبراى خوب از جانب شما هستم 

الهى فرشته ى كوچولو زودتر بياد بغلت. 

الهى هميشه حالت عالى باشه.  شما لطف دارى قابل باشم حتما براتون دعا ميكنم.  منتظر خبراى خ ...

فدات عزیزم عین قابلی ❤️ 

ممنونم از لطف و محبتت 🙏😘

توکل به خدای بزرگ