2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الههههی هرارررر مرتبه شکر که بالاخره اومدی 

و الهههههی شکر که با خبرای عالییییییی اومدی  

ولی یگانه نمیتونستی با گوشی دوستت یا کوشی یه بنده خدایی یه لحظه بیای تو سایت  بخدا از نگرانی مردیم هزارتا فکر اومد تو ذهنمون ‌🥺 

ولی خوب با شاهکاری که کردی جبران شد 😘❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم خدا به دلت آرامش بده  رفتی دیدی آقا محمد واقعا برات خوشحالم  پدرش هم کاش سرش به سن ...

ااون ادم میشه😭😭😭شبنم ببخشید بخدا شرمنده تو و همه بچه هام

وسط دعوا خندم گرفته بود یعنی زن باباش میدیدی ادم چندشش میشد نگاش کن 😭😭😭تازه باباش یهو وسط دعوا میگه اره همه محل سر پاکی زن من قسم میخورن یهو یه مرده داد زده اره تو راست میگه پس عمه من شبی ۴ تا مرد میاره خونه و خودتم راه نمیده😏😏😏😏😏

تك تك كامنت هاي شمارو در ده صفحه اخير خوندم  بخدا فرشته اي شما  چشم گلم ميزارم اگه بدوني ...

گلم خودت خيلى خوبى كه من خوب ميبينى. 

كاش بتونم كارى كنم كه دلى شاد بشه. 

گلم چند تا ختم هم دعاى مشلول هم ختم حمد و هم ختم صلوات امام موسى كاظم ع براش ميذاريم شما تاپيكش بزن خودم دوستان دعوت ميكنم.

گلم خودمم با پيامت اشك ريختم عزيزم اين وظيفه هست اگه بتونم براى كسى كارى انجام بدم كوتاهى نكنم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الههههی هرارررر مرتبه شکر که بالاخره اومدی  و الهههههی شکر که با خبرای عالییییییی اومدی   ...

دختر داییم بود😭😭😭😭میدونی چه استرسی داشتم بخدا اصلا مغزم کار نمیکرد اونم تازه گواهی نامه گرفته جفتمون مثل سگ میترسیدیم تصادف نکنیم😢😢😢😢😢

ااون ادم میشه😭😭😭شبنم ببخشید بخدا شرمنده تو و همه بچه هام وسط دعوا خندم گرفته بود یعنی زن باباش م ...

دشمنت شرمنده عزیزم 🤗

چی بگم که اصلا حرفم نمیاد در مورد پدرش و‌زنش 🤕

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یا خدا یگانه تو که ما را سکته دادی دختر😢

گلم خداروشكر كه خيالمون راحت شد. لبخند از لبم نميره اينقد خوشحال شدم اومد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ااون ادم میشه😭😭😭شبنم ببخشید بخدا شرمنده تو و همه بچه هام وسط دعوا خندم گرفته بود یعنی زن باباش م ...

زنش چه خوش اشتهاس  😂😂 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

دختر داییم بود😭😭😭😭میدونی چه استرسی داشتم بخدا اصلا مغزم کار نمیکرد اونم تازه گواهی نامه گرفته جف ...

میدونستم کسی جز اون این کارو نمیکنه 

خدا حفظش کنه 

دشمنت شرمنده عزیزم 🤗 چی بگم که اصلا حرفم نمیاد در مورد پدرش و‌زنش 🤕

اصلا همه ادما موندن این چرا رفت سراغ این زن

روزی که عقدش کرد محمد میگفت بخدا مادرم مرده به این حد ناراحت نبودم که بابام رفت این گرفت و شرفمون برد😰😭😭

دختر داییم بود😭😭😭😭میدونی چه استرسی داشتم بخدا اصلا مغزم کار نمیکرد اونم تازه گواهی نامه گرفته جف ...

اییییول به دختر دایییت 

بهت حق میدم عزیزم 

چه شجاعتییی داشته  اونم تو جاده شمال یا خدا 😰

اصلا همه ادما موندن این چرا رفت سراغ این زن روزی که عقدش کرد محمد میگفت بخدا مادرم مرده به این حد ن ...

اونم یکی مثل همون زنه هست 

در تخته جورن حتما