2777
2789
عزیزم اینجاس که حرف خدا خیییییییلییییی قشنگ روشن میشه ‌که میگه من کسیو رو که بخوام هدایت میکنم  ...

دقیقا تو همین ماجرا میشه حکمت خدارو فهمید 

یه شرایطیو فراهم کرد دست این مرتیکه برای همه رو بشه 

خدایا حکمتتو هزاران هزار بار شکررررر

وووای یگانه کاشکی یکی فیلم میگرفت  از قیافش خییلی دلم می‌خواد رسواییییییییییی همچین آدمیو ببینمممم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا تو همین ماجرا میشه حکمت خدارو فهمید  یه شرایطیو فراهم کرد دست این مرتیکه برای همه رو بشه ...

اخخخخخخ خدایااا شکرت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻  چشام با اشک شوق پره 😭😭😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه یه وقت مردک واسه تلافی نره پبش بابات 😢

اصلا این مرد رو داره دیگه از تو خونه بیاد بیرون ؟!! 

اگه هم بره قطعا یه حکمتی بوده خدا کارش درسته 👌

خدا رو شکر فیلم دوربین بیمارستان دکتر بهم داده بود الهی امام زمان خیرش بده😭😭😭😭😭

فیلم گذاشتم تو لپ تاپ و ۵۰بار پلی کردم که هرکسم دور بوده حتما ببین😡😡😡😡😡😡زنش عین مار داشت میپیچید به بازی تا از لای جمعیت فرار کنه بره

منم با جیغ اسمش صدا زدم هرزه اخ سگ تو روی تو تف میکن که محمد من از خونه پدرش بیرون کردی😭😭😭😭😭گفتم تموم رشت خراب کردی اوازه گوه کاریات تو کل گیلان پیچیده اسمت هرجا میارن میدونن چه کاره بودی الان اومدی نماز بخونی بزن تو کمرت خیابونی 

برو برا رفتن به دوبی و پیدا کردن دوست پسر عرب فکر  پول خون بابا و شوهر حروم زاده تر از خودت باش محمد نمیمیره که تو با پول خونش بری دبی و ۵۰ نفر دیگه ام ازت ایدز و هپاتیت بگیرن😡😡😡😡😡😡

خدا رو شکر فیلم دوربین بیمارستان دکتر بهم داده بود الهی امام زمان خیرش بده😭😭😭😭😭 فیلم گذاشتم تو ...

خداي نكرده بابت اين حرفا فكر شكايت به سرش نزنه

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

یعنی اگر ولم میکردن توانایی داشتم تیکه تیکه اش کنم هر دو رو با هم

همسایه دیوار به دیوارشون اومده جلو بمن میگه ۵۰ روز بهش میگیم پسرت کو تو که بیرونش کردی چرا نمیری سراغش همش میگه رفته عسلویه سرکار😭😭😭😭😭😭من بیرونش نکردم اون خودش رفته😓😓😓😓

یعنی اگر ولم میکردن توانایی داشتم تیکه تیکه اش کنم هر دو رو با هم همسایه دیوار به دیوارشون اومده جل ...

خواهرای محمد می‌دونن تصادف کرده 

شاید اونا هم ندونن 🤕🤕

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

شکایتم بکنن بالاخره ابروشون رفت دیگه همه فهمیدم چ آدمایی بودن

آره فقط واسه يگانه دردسر نشه 

وگرنه پدره چوب كاراي خودشو خورده 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

وجودش نداره شرفی که من ازش بردم به همه دنیا می ارزه

همه محل میدونن زنش کاسب بوده تو محل ببخشید فاحشه خونه داشته و صد بار لوش دادن اومدن با ده تا مرد جمعش کردن😭😭😭😭😭😭😭

نظر دكترش چي بود عزيزم؟ اتفاقا من نظر شخصي ام اينه خيلي كار خوبي كردي رفتي و با پدرشم هر صحبتي كردي ...

گلم فردا شب ختم مشلول بذار براى بيمار مورد نظرتون صدام كن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم من چه شکایتی اکه بنا به شکایت هست که یگانه باید شکایت کنه این مرددددد صد درصد  مقصر اخه جه شکایتیییی 🥲😐