2777
2789

فکر کنم شاید راحت ۸۰۰ نفر رفته بودن نماز منم دیگه اون رگ سلیطه بودنم زده بود بالا

خدا رو شکر دوست محمد و باباشم بودن

رفتم جلو مسجد نماز که تموم شد منم نرفتم تو گفتم مسجد هرچی باش حرمت داره و خونه خدا بذار بیاد بیرون

ببین شاید ۵ یا ۶ نفر اومدن بیرون دیدم دوست محمد اشاره کرد اشغال خان با زن حیوان صفتش داره میاد😡😡😡😡😡😡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست محمد گفت فقط بجنب امروز عید فطر همه بزرگ های محل و معتمدا و ادم حسابیا میان نماز تو مسجد محله ...

وووای یگانه دمت گرمممم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

فکر کنم شاید راحت ۸۰۰ نفر رفته بودن نماز منم دیگه اون رگ سلیطه بودنم زده بود بالا خدا رو شکر دوست م ...

وووای با چه رویی نماز میخونه. خنده دار 😐 

البته من شنیدم یزیدم نماز میخونده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یعنی خدا شاهده دوست محمد میگفت ناخنش به تو بخوره من خودش و زنش تسکه تیکه میکنم😭😭😭😭😭😭

منم با صدای خیلی بلند داد زدم اهای حروم زاده تویی دیه محمدم میخوای بیا بندازم جلوت اشغال

یهو اصلا ماتش برد😢😢😢😢باورش نمیشد من برم یعنی هزار نفر ادم جمع شده بودن

گفتم نماز میخونی لجن تو از ی سگ ولگرد کف خیابون بی اززش تری

یهو پیش نمازشون که ۴۰سال اونجا هست و ادم خیلی خوبی اومد

گفت چیشده داد نزن ابروش نبر بیا بریم داخل حلش کنیم

منم گفتم چی حل کنیم اخه این کثافت ابرو داره

ای ملت کسی که بچه اش ۵۰روز  رو تخت بیمارستان داره میمیره این بعد۵۰ روز رفته بهش سر بزنه گفته زود باشید دیه اش بدید ابرو داره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وووای با چه رویی نماز میخونه. خنده دار 😐  البته من شنیدم یزیدم نماز میخونده

خیلی باید وضع ادم خراب باشه که نمازم نتونه از این منجلاب نجاتش بده 

این مرد رو خوده خدا لعنتش کرده 

مردم دهنشون وا مونده یعنی اونقدر جیغ زدم اصلا نه نفس دارم نه صدا 

گفتم ۸سال به احترام این حیوان منتظر شدم تمام دارو ندار محمد بالا کشید ۶۰۰ میلیون تومن سال ۹۵ الان ۶ میلیارد همرو خورد

و اخر سر بخاطر ی زن خیابونی بیرونش کرد محمد ی هفته تموم تو همین مسجد میخوابید بعدشم رفت تو خونه دوستش

خدا رو شکر که دوست پحمد و باباشم همه حرفامو تایید میکردن

این حیوانی که میبینید اینجا نماز میخونه و جا نماز اب میکشه بخاطر ی خواستگاری اومدن برا پسرش ۲۰۰میلیون پول زور میخواسته تا زن لجن تر از خودش ببره پیش عربای دبی😡😡😡😡😡😡😡😡

خیلی باید وضع ادم خراب باشه که نمازم نتونه از این منجلاب نجاتش بده  این مرد رو خوده خدا لعنتش ...

عزیزم اینجاس که حرف خدا خیییییییلییییی قشنگ روشن میشه ‌که میگه من کسیو رو که بخوام هدایت میکنم 

یعنی انقدر این مردک عوضی ذاتش گنده که خدا حاضر نیست هدایتش کن اینجاس که با اتفاقی که برا آقا محمد افتاد یه کاری کرد یگانه این شجاعت و داشته باشه و حق این مردک بزار کف دستش  

گاهی وقتا یه انفاقاتی میوفته.تمام وجودمون از غمش درد میگیره ولی قربون خدا برم که همچیو با جزئیات میبینه اکه بهش توکل کنیم زندگیمون گل بارون  

یعنی زن و مرد و پیر و جوان تف میکردن روش و دورش جمع شده بودن

گفتم کارش ازش گرفتی

پولش گرفتی

زمینش گرفتی

ماشینش گرفتی

از خونه بیرونش کردی که یوقت محمد ب زن هرزه ات نگاه نکنه اما مادر دوستش که تو همه محل به انسانیت و مومنی معروف برا محمد مادری کرده و حتی روی محمد میبوسه و میگه این پسرم

حروم زاده الانم میخوای بکشیش پول خون محمد من بگیری😭😭😭😭میگفت الا و بلا نه من چنین ادمی ام😡😡😡😡