2777
2789
سلام به همه  من تازه الان متوجه شدم يگانه دوروزه نيست،يه فكري به ذهنم رسيد اگه ميدونين آقا محم ...

عزیزم موضوع اینکه هیچکس اسم بیمارستانو نمیدونه و اینکه فامیل آقا محمدم نمیدونیم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

آره ميدونم ولي ميگم شايد مثلا بگيم پسر سي ساله كه بعلت تصادف از فلان تاريخ بستري هست دارين يا نه،مريض هاي آي سي يو تعدادشون محدود و مشخصه 

من الان سرچ ميكنم ببينم رشت چندتا بيمارستان داره 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون گل مهربانم.  خداروهزاران مرتبه شاكرم بخاطر داشتن دوست عزيز و فرشته صفتى چون شما.  ...

مرسی عزیز دلم سلامت باشی 

بچه ها یگانه پیام داد 😍😍

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

رشت نه تا بيمارستان داره و تا جايي كه من متوجه شدم ايشون بيمارستان دولتي بستري بود

فردا صبح تماس ميگيرم شايد جوابي بدست بياد

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

یگانه پیام داد گفت گوشی الان رسید دستش 

دیگه دلیل نپرسیدم ازش سریع اومدم اینجا 

خدا شاهده ۳۶ساعت بیدارم الان همرو تعریف میکنم بعد جواب تک تکتون میدم😭😭😭😭😭

بگو گلم 

تا تو تعریف کنی من به بچه ها خبر میدم 

یگانه پیام داد گفت گوشی الان رسید دستش  دیگه دلیل نپرسیدم ازش سریع اومدم اینجا

وووووواییییییی خدایا شکرتتتتتتت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

انشالله همیشه خوش خبر باشی 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها من تا دیروز ساعت حدود ۶ تو سایت بودم و شبش حال محمد بد شده بود خیلی

ظهر حدود ۱۱بود یهو دوستش زنگ زد که یگانه اگر نیای خدا شاهده این بابای حروم زادش میکشش😭😭😭😭😭