2777
2789
ممنون گلم حرفتون كاملا درسته.  الهى بخير بگذره.

ان‌شاءالله 

یگانه بیاد پیام بده خوبم و آقا محمد هم خوبه انگار یه بار رو از رو دوشم برداشتن 🥺🥺🥺

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمی‌دونم گلم  خدا نکنه فهمیده باشه 🥺🥺 خیلی بد میشه اگر بفهمه  نمی‌دونم فردا بازم زنگ ب ...

با توجه به اینکه میگید گوشی رو جواب نمیده حتی جواب پیامارو به همین خاطر احتمال داره اینطوری باشه 

ممکن هم هست چون پدرش خونه هست نتونه بیاد سرگوشی 

ولی خوب قبلا هم روزایی پیش میومد که پدر یگانه خونه بود ولی بهمون پیام میداد یا حتی شبا که پدرشون خونه بود بازم میومد سر گوشی 

میدونید شغل پدر یگانه چی هست؟  

کار دولتیه ؟ یعنی روزای تعطیل ، تعطیل هستن ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

با توجه به اینکه میگید گوشی رو جواب نمیده حتی جواب پیامارو به همین خاطر احتمال داره اینطوری باشه&nbs ...

واقعا دیگه نمیدونم چرا نمیاد به قول شما قبلا پدرش قبلا خونه بود بالاخره شبا میومد 

فکر نکنم به خاطر این باشه 

احتمال زیاد یا گوشی نداره و پیشش نیست گوشی یا اینکه دور از جونش حالش بده جواب نمیده 😔😔

پدرش فقط می‌دونم تاکسی هم داره ولی اینکه شغل دولتی هم داره یا نه نمی‌دونم 

امکانش هست  کاش همین باشه 🤲🤲🤲🤲 ای خدا

توروخدا راه دیگه ای نیست از حالش با خبر بشیم شبنم جان ؟؟ 

خیلی استرس گرفتم اعصابم خورد شده حالم ریخته بهم 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

از نگرانی نمی‌دونم چیکار کنم واقعا

کاش راهی بود میشد یکی بره در خونشون یا از مادرش جویای احوالش بشیم😭

امیدوارم زودتر بیاد 

واقعا دیگه نمیدونم چرا نمیاد به قول شما قبلا پدرش قبلا خونه بود بالاخره شبا میومد  فکر نکنم به ...

عزیزم آدرس خونشونو رو بلدی؟  که حداقل یکی از کاربرا که تهران و شرایطشو داره بره یه سر گوشی اب بده 🥺

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

توروخدا راه دیگه ای نیست از حالش با خبر بشیم شبنم جان ؟؟  خیلی استرس گرفتم اعصابم خورد شده حال ...

نمی‌دونم چه راهی 

جز اینکه زنگ بزنم و پیام بدم راه دیگه ای نیست 🥺🥺🥺

نه شماره کس دیگه رو دارم نه آدرسی نه چیزی  

خودمم اعصابم داغونه 

همش فکرای منفی میاد تو سرم 😭

عزیزم آدرس خونشونو رو بلدی؟  که حداقل یکی از کاربرا که تهران و شرایطشو داره بره یه سر ...

نه عزیزم آدرس ندارم 

فقط یه شماره دارم ازش 💔

نمی‌دونم چه راهی  جز اینکه زنگ بزنم و پیام بدم راه دیگه ای نیست 🥺🥺🥺 نه شماره کس دیگه رو دا ...

خیلی اعصابم خورده همش دلشوره دارم 

خدا کنم همه چیز خوب باشه 😭🙏