2777
2789
خدا نگهدارت عزیزم اینقدر مهربونی مطمئنم امسال اون خبری که منتظری میشه برات دلم روشنه 💙😘😘😘😘

عزيزم شما به من لطف داريد. 

الهى به دعاى شما خوبان. 

الهى به اين روز عزيز به زودى معجزه ى زندگى خودت هم اتفاق ميافته. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدا نگهدارت عزیزم اینقدر مهربونی مطمئنم امسال اون خبری که منتظری میشه برات دلم روشنه 💙😘😘😘😘

سرنماز عيد هم خيلى برات دعا ميكنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم قربونت آبجی 💙

خواهش ميكنم گلم انگار قسمت بود قبل اينكه برم با هم صحبت كنيم كه حسابى در خاطرم باشى. خداروهزاران مرتبه شكر. 

ممنونم عزیزم قربونت آبجی 💙

چون بعدش ديگه سايت نميام تا عصر خيلى كار دارم ولى حالا سعادت شد اول صبح عيد با هم صحبت كنيم. 

سلام دوستان عزیز عیدتون مبارک انشاءالله امروز عیدتون رو از خدا بزرگ بگیرید 

انشاءالله یگانه جان با خبرهای خوب بیاد

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
الهى آمين.  عزيزم اولادپيغمبرى امشب واسطه شو و از جد بزرگوارت بخواه كه براشون دعا كنه.

سلام صبح زیبا تون بخیر و شادی ❤🌹❣

عیدتونومبارک🥳🥳🥳

فدات بشم با هر تک تک کلمهاش شفای مریضارو ۷واستم و رفع گرفتاری خواهر و برادرای دینیمو 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

گلم از يگانه جان خبر ندارى؟ نگرانشم. 

نه عزیزم خبری ندارم اتفاقا میخواستم از شما بپرسم که چرا نیستش .😰 

میگفت سرم خییلی درد میکنه انشالله که به خاطر همون نیومده تو سایت . 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

@مامان،مهدیار  

سلام عزیزم شرمنده هر بار مزاحمت میشیم 

شما از یگانه جون خبر دارید ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸