2777
2789
آره عزيزم ميشه بخونى. التماس دعا التماس دعا التماس دعا

مرررسی عزیزممم که آن شدی میخواستم تاپینگ بزنم بپرسم که به موقع اومدی 😍😘 

دعا گوتم عزیزم شماهم منو از دعای خیرت بی نصیب نزار 🙏❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مرررسی عزیزممم که آن شدی میخواستم تاپینگ بزنم بپرسم که به موقع اومدی 😍😘  دعا گوتم عزیزم ش ...

گلم خيلى به يادت هستم اسمت مينويسم تو دفتر ختم هام كه هميشه يادت باشم البته همينطورى هم به يادت هستم مهربونم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يگانه جان اول از شما عذر ميخوام و حلاليت ميخام بابت اين كامنت 

دلم بدجور گرفته جايي جز اينجا پيدا نكردم حرفمو بزنم،چون ميدونم اينجا نور و خير جاريه،

بيماري هست كه كسيو نداره گريه كن و دعا كن نداره،اگه اين كامنت ديدين و دوست داشتين براي ايشونم در كنار آقا محمد و بقيه دعا كنين خدا خطر رو ازش رفع كنه چون جوونه و كسيو  نداره😔 هم اسم نامزد يگانه جان هم هست.

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
گلم خيلى به يادت هستم اسمت مينويسم تو دفتر ختم هام كه هميشه يادت باشم البته همينطورى هم به يادت هستم ...

الهی شکر با شما آشنا شدم  مرسی از محبتت 😍❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزيزم منم خداروهزارن مرتبه شكر ميكنم براى آشنايى باشما

عزیزمی 😘😍

يگانه جان اول از شما عذر ميخوام و حلاليت ميخام بابت اين كامنت  دلم بدجور گرفته جايي جز اينجا پ ...

اگه مايل باشيد فردا عصر تاپيك چهارده سوره انعام براش بزنيد من شركت ميكنم و دوستانم صدا ميكنم الهى بخير و خوشى مشكلشون حل ميشه. تا عصر شايد نيام ولى عصر ميام. 

انعام ها هديه به چهارده معصوم براى نجات مريض مورد  نظر شما. 

تاپيكش زدى صدام كن. 

ختم ده مرتبه دعا مشلول براى سلامتى آقا محمد و بهوش اومدنشون.  تا قبل اذان صبح بايد خونده بشه.& ...

شرمنده عزیزم حالم خوب نبود تازه اومدم سر گوشی سعادت نداشتم توی ختم شرکت کنم الان نگران یگانه ام که نیومدن سر گوشی کاش یه خبری بهمون بده

شرمنده عزیزم حالم خوب نبود تازه اومدم سر گوشی سعادت نداشتم توی ختم شرکت کنم الان نگران یگانه ام که ن ...

سلام به روى ماهت عيدتون مبارك. 

طاعاتتون قبول باشه. 

اين چه حرفيه عزيزم. به سلامت و خير ختم انجام شد. 

الهى كه سبب سلامتى آقا محمد و شادى دل يگانه جان و همه كسانى كه منتظر خبر خوش به هوش اومدنشون هستن بشه. 

سلام به روى ماهت عيدتون مبارك.  طاعاتتون قبول باشه.  اين چه حرفيه عزيزم. به سلامت و خير ...

خدا نگهدارت عزیزم اینقدر مهربونی مطمئنم امسال اون خبری که منتظری میشه برات دلم روشنه 💙😘😘😘😘