2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مممنونم گلم خدا خیرتون بده  عزیزمی گلم

قربونت برم وظیفمه 

الهی شادی تو ببنم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام یگانه 

میدونم تو این شرایط عالی بودن سخته 

ولی مطمعن باش خدا شاهد دیدن تک تک لحظه های زندگیت هست و عاشقانه به ندای دلت گوش میده  

پس نبینم دلت گرفته باشه  که خدای ما خییییلی بزرگ 

منتظر اتفاق های قشنگ زندگیت باش که شادی زندگیت خییلی نزدیک ❤️ 

عیدتم مبارک 😍😘

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام یگانه جان و همه خواهرای گلم که اینجان عیدتون مبارک نماز روزه هاتون قبول درگاه حق 💙إن شاالله امشب عیدیتون را از خدا بگیرین گره از مشکلات همتون باز بشه بحق محمد و آل محمد🙏🏻💙

@مامان،مهدیار  

سلام گلم طاعات و عباداتت قبول باشه. 

عزيزم از يگانه جان خبر دارى؟

بهشون بفرماييد بيان امشب شب عيد سعيد فطر ختم ده دعاى مشلول براى آقا محمد بزاريم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@مامان،مهدیار     سلام گلم طاعات و عباداتت قبول باشه.  عزيزم از يگانه جان خبر دارى ...

نه عزیزم خبر ندارم امروز تو وات پیام دادم ولی دیگه فی‌لتر شکن روشن نکردم که ببینم جواب داده یا نه 

الان چک میکنم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

@مامان،مهدیار     سلام گلم طاعات و عباداتت قبول باشه.  عزيزم از يگانه جان خبر دارى ...

عزیزم من میگم شاید یگانه جان بازم سردرد داره نیاد تاپیکو چک کنه امروز اگه موافق هستین خودمون ده تا بشیم بخونیم ...اگه انجام دادین بگین من بخونم اگه ۱۰ تا نشد هم من ۲ تا میخونم

عزیزم وات رو چک نکرده بهش پیام دادم گفتم 

ولی هنوز جوابم رو نداده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم من میگم شاید یگانه جان بازم سردرد داره نیاد تاپیکو چک کنه امروز اگه موافق هستین خودمون ده تا ب ...

دوستان من هم اگه شركت كنيد دوتا ميخونم يكى از طرف خودم يكى از طرف كاربر الب كه عذر دارن و نميتونن تو ختم شركت كنن ولى تا قبل اذان صبح بايد ده مرتبه رو خونده باشيم. 

دوستان من هم اگه شركت كنيد دوتا ميخونم يكى از طرف خودم يكى از طرف كاربر الب كه عذر دارن و نميتونن تو ...

من میخونم دو تا رو ایشالله که بقیه هم همکاری کنن تا قبل صبح بشه ۱۰ تا

ختم ده مرتبه دعا مشلول براى سلامتى آقا محمد و بهوش اومدنشون. 

تا قبل اذان صبح بايد خونده بشه. 

دعاى مشلول بايد با طهارت خونده بشه دوستانى كه عذر دارن و غسل واجب به گردنشون هست شركت نكنن. 

ان شاءالله ده مرتبه با وضو رو به قبله با توجه اين دعاى عظيم الشأن ميخونيم و ان شاءالله به زودى اثر اجابتش ميبينيم. 

@بالن_ارزوها
@anare_soorati  

@قدرتمندترینم۲  

@fatim8479  

@fatti900  

ختم ده مرتبه دعا مشلول براى سلامتى آقا محمد و بهوش اومدنشون. 

تا قبل اذان صبح بايد خونده بشه. 

دعاى مشلول بايد با طهارت خونده بشه دوستانى كه عذر دارن و غسل واجب به گردنشون هست شركت نكنن. 

ان شاءالله ده مرتبه با وضو رو به قبله با توجه اين دعاى عظيم الشأن ميخونيم و ان شاءالله به زودى اثر اجابتش ميبينيم. 

@مامان،مهدیار  

@الماس1400  

@fati849  

@_sepideh756_  

@mohanakhanom