2777
2789
سلام ابجی یگانه خوبی؟؟ از اقا محمد چخبر  چن وقته نبودم همش تو یادتونم

سلام خواهر گلی ممنونم ازت مهربونم 

شکر خدا

محمدم فعلا برا تنفسش لوله گذاری کردن و به ونتیلاتور وصل اما هر لحظه اکسیژنش اومده پایبن تر غروب شده بود ۷۵😔😔

ی بخشی از ریه اش از بین رفته 😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام یگانه ی صبور و قوی 😍 خوبی عزیزم؟  چخبر؟ ان شاء الله که آقا محمد همین روزاست بهوش بیاد. ...

سلام قشنگم تو خوبی؟؟

چند روز پیام نمیذاشتی😢اوضاعت خوب؟

ولی لایک و انلاین بودنت میدیدم

شکر خودم یکم بهترم

ولی محمدم زیاد خوب نیست اکسیژنش با ونتیلاتور ۷۵😔😔😔

سلام قشنگم تو خوبی؟؟ چند روز پیام نمیذاشتی😢اوضاعت خوب؟ ولی لایک و انلاین بودنت میدیدم شکر خودم ی ...

زنده باشی گلم 

بله میومدم میخوندم فقط

بله شکر خدای مهربون 

الهی شکر که بهتری قشنگم 💕

پناه بر خدا، ان شاء الله زودتر چشماش رو باز میکنه. ما همه هر روز دعاش میکنیم. 

به مامان چیزی نگو....🖤
سلام خواهر گلی ممنونم ازت مهربونم  شکر خدا محمدم فعلا برا تنفسش لوله گذاری کردن و به ونتیلاتو ...

سلام ب روی ماهتت

الهی امیدمون فقط ب خودته 

خواهرمو خوشحال کن 😢😢😥😥

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام گلم شکر تو خوبی؟اوضاع رو به راه نشد؟ محمدم همونجوری فقط اکسیژنش اومده رو ۷۰😢😢😢😢

إن شاالله که زودتر اکسیژنش نرمال بشه و بهبودی پیدا کنه عزیزم منم چی بگم آبجی هرچی دعا میکنم هیچی ب هیچی😔

الهی امین ممنونم خواهری خدا خیرت بده 

توی این وقت ناب بندگی 

واست بهترینارو از خدا میخوام اولینش معجزه ایییی ب اندازه یک چشم باز کردن برادررررر عزیززم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام گلم شکر تو خوبی؟اوضاع رو به راه نشد؟ محمدم همونجوری فقط اکسیژنش اومده رو ۷۰😢😢😢😢

سلام گلم امشب شب جمعه آخر ماه رمضان هست ختم ده دعاى مشلول تا قبل اذان صبح براشون بذار الهى معجزه ى الهى با اين گفتن اسماى الهى و اسم اعظم خدا اتفاق ميافته. 

فقط اعلام كن كسانى كه عذر شرعى ندارن و غسل به گردنشون نيست شركت كنن چون شرط طهارت داره. تا ساعت چهار صبح همه بخونيم. 

يكيش براى خودم اگر استقبال نشد بيشتر بر ميدارم. 

ختم يه شبه دعاى مشلول ده تايى هست و بهترين موقع شب جمعه. 

حالا هم كه شب آخر مهمانى خداست ختم گذاشتى صدام كن بيام دوستان رو صدا كنم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم