2777
2789

امشب شب اجابت دعاست؛ ارسال کن به هرکسی که مهربونه وبخوانید ( ۱ حمد – ۱ قدر –  ۱ آیت الکرسی –  ۳ توحید و ۷ تا صلوات)

روایت است از حضرت محمد (ص) هرکس شب ۲۷ رمضان را به هفت مومن تبریک بگوید حاجتش برآورده می‌شود 

التماس دعا

❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد، ❤️

سلام گلی خدا رو شکر  امروز حال خودم خوب نبود اصلا تازه از دکتر اومدم همش فشارم پایبن بود و سر ...

با خودت داری چیکار میکنی یگانه  

مثبت فکر کنی و حس خوبی داشته باشی اتفاق های خوبم میاد سراغت 

پس نگرانی از خودت دور کن و به خدا بیشتر از قبل تکیه کن . 

خدایی که محمدتو خلق کرد 

پس توانایی داره چشماشو باز کنه 

خدایی که محمد و سر راهت قرار داد  نمیاد ازت بگیردش 

خدا برای اینکه دلتو قرص کنه که صداتو میشنوه  محمدتو خادم امام حسینکرد یه نشونه داد که بهت بگه  من محمد و میدم  فقط صبر کن که حتما حکمتی تو کارم هست و تو ازش نا آگاهی . 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خودت داری چیکار میکنی یگانه   مثبت فکر کنی و حس خوبی داشته باشی اتفاق های خوبم میاد سراغت&n ...

بی خوابی دیگه دیدونه ام کرده الان از پنجشنبه که برا محمد لوله تنفسی گذاشتن روزی ۲ساعتم نمیخوابم اونم همش هوشیارم همش میپرم همین باعث سردرد و حال خرابم شده😭😭😭😭

بی خوابی دیگه دیدونه ام کرده الان از پنجشنبه که برا محمد لوله تنفسی گذاشتن روزی ۲ساعتم نمیخوابم اونم ...

یگانه واقعا لوله گذاشتن چیز عجیبی نیست اتفاقا به تنفسش کمک میکنه  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

واای کی اینروزا تمام میشه نوبت خوشحالی ما هم بیاد آقامحمد سرحال بیاد پیشت عزیزم...درسته همدیگرو ندیدیم و‌نمیشناسیم اما تو همین سایت باهمین شناخت کم انگار یک خانواده ایم که دور هم جمع شدیم و خوشحالی و ناراحتی یکی از اعضا واقعا روی ماهم تاثیر داره..باور کن من به شخصه اینقدر منتظرم که بیای تاپیک بزنی و باخوشحالی بگی محمد بیدارشده محمد پیشمه که نگو انگار خودم به یکچیزی رسیدم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
بی خوابی دیگه دیدونه ام کرده الان از پنجشنبه که برا محمد لوله تنفسی گذاشتن روزی ۲ساعتم نمیخوابم اونم ...

اینطوری خودتو مریض میکنی دو روز دیگه محمد چشماشو  قرار باز کنه  اینطوری میخوای بری استقبالش ؟ 😐

سلام گلی خدا رو شکر  امروز حال خودم خوب نبود اصلا تازه از دکتر اومدم همش فشارم پایبن بود و سر ...

سلام عزیزدلم

تن نازکت نیازمند طبیبان مباد خواهرم

سِرم که میگیری بگو دکتر برات ب کمپلکس هم بنویسه بزنه توش.‌بزون شک اینروزا اشتهای خوبی برای غذا خوردن نداری و بدنت ضعیف شده, ب کمپلکس کمکت میکنه. تجربه ش کردم میدونم چی میکشی. الهی که زودتر بخیر و خوشی تموم بشه این روزهای سخت و آقامحمد به هوش بیان🙏🙏🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
یگانه با نخوابیدنت چیزی درست میشه ؟؟ 

آفرین همینو بگو.  والا چند روز دیگه آقا محمد به هوش میاد 

یگانه رو ببین وحشت میکنه باز بی هوش میشه 

یگانه واقعا لوله گذاشتن چیز عجیبی نیست اتفاقا به تنفسش کمک میکنه  

اصلا اینجوری که فکر میکنی نیست من خودم با دو تا دکتر متخصص حرف زدم😔😔😔😔

۵۰درصد افراد بعد وصل شدن به ونتیلاتور میمیرن

اون ۵۰درصدی که میمونن نصفشون هم حنجره و صداشون و تار های صوتی به شدت اسیب میبینه که ممکن مریض نتون دیگه حتی حرف بزن😭😭😭😭😭😭

اینطوری خودتو مریض میکنی دو روز دیگه محمد چشماشو  قرار باز کنه  اینطوری میخوای بری استقبال ...

اره داره یکاری با خودش می‌کنه که وقتی آقا محمد به هوش اومد ، هزار دور از جون بیاد از یگانه مراقبت کنه به جای اینکه در کنار هم خوشحال و سالم باشن

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اینطوری خودتو مریض میکنی دو روز دیگه محمد چشماشو  قرار باز کنه  اینطوری میخوای بری استقبال ...

بخدا دست خودم نیست فکر و خیال ولم نمیکنه

مخصوصا اینکه چون مادربزرگ خودمم با وصل شدن به ونتیلاتور طاقت نیاورد و مرد ی لحظه مغزم اروم نمیشه😭😭

اصلا اینجوری که فکر میکنی نیست من خودم با دو تا دکتر متخصص حرف زدم😔😔😔😔 ۵۰درصد افراد بعد وصل شدن ...

خوب الان جواب سوال منو بده 

دکتر خداست ؟! 

پس چند روز پیشا زندگی پس از زندگی یکی رو آورد   که تو کما بود میگفتن برا تنفسم لوله گذاشتن چرا حالش خوب شده و حجرشم مشکلی نداشت ! 

خدا بخواد همچی درست میشه 

پس دکتر هرچی بگه بخند و به خدا بگو من به تو‌تکیه کردماااا میدونم  دست رد به سینم نمیزنی 

با قاطعیت این حرفو بزن نه با شک نه با ترس شجاعانه بگو محمد صد درصد خوب میشه مثلللل روز اول.💪 

سلام عزیزدلم تن نازکت نیازمند طبیبان مباد خواهرم سِرم که میگیری بگو دکتر برات ب کمپلکس هم بنویسه ب ...

سلام خواهری عزیزم❤

اونقدر سرم زدم تموم بدنم باد کرده همه جام ورم داره خددم تو ایبنه میبینم فکر میکنم شدم ۲۰۰‌کیلو

روزه دیگه همه جونم گرفته از ی طرف بی خوابی از ی طرف فکر و خیال 😭😭😭