2777
2789
عیب نداره گلی این چه حرفی کار خوبی کردی عزیزم😘

ممنون خيلى لطف و محبت دارى. 

الهى حضرت زهرا س  دعا كنن براى حاجتت. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آخ چرا اكسژنشون دوباره افت كرد؟ گلم شب جمعه نماز كن فيكون انعام بخون.  شرمنده اين ميگم دوستش ...

نمیدونم دیروز رو ۸۵بود امروز گفت بین ۸۰ و ۸۵ نوسان داره

نه خواهر تا همین الانم خدا میدونه چقدر از کار و زندگی و وقت و همه چیزش برای محمد زده

الان با ۱۰میلیون بتون ی گوسفند کوچولو بخره

من نمیتونم خودم مدیون کنم

کی میخواد این همه خرج و پول و پس بده انشاالله که خودش خوب میشه و براش جبران میکنه

ولی اگر ۱درصد محمدم بهوش نیاد داستان چی میشه😔😔😔😔😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم دیروز رو ۸۵بود امروز گفت بین ۸۰ و ۸۵ نوسان داره نه خواهر تا همین الانم خدا میدونه چقدر از ک ...

نه گلم اصلا نترس توكلت به خدا باشه. 

بيا خصوصى يه چيز برات تعريف كتم. 

سلام مهربونم تو خوبی خواهری؟؟باز چرا شکایت؟؟دلیلش یبار تو تاپیک سمیه گفتی ولی یادم نمیاد اصلا  ...

قربونت عزيزم ، الحمدالله

بخاطر همون مسائل قبليه ، چيز جديدي نشده عزيزم، بخاطر شوهر سابقمه، يه پرونده اي بايد تموم بشه، بخاطر اينكه اون زودتر تموم شه مجبور شدم يه شكايت فرعي هم داشته باشم در كنار اون پرونده (پرونده اصليه همونيه كه گفتم تاريخش افتاد عقب تر ، دادگاهش تو ارديبهشته) 

يه دنيا ممنونم ازت كه به يادم بودي عزيزم، منم خدا ميدونه خيلي به يادت بودم هر ٣ شب گلم. الهى به زودي تگم كنى و خبر به هوش اومدنشو بدي.

ميدوني كه اصلا به حرف دكترا نيست، پس نسبت به حرفاشون بي تفاوت باش. چه بگن بهتر شده چه بگن بدتر، انگار كري نميشنوى.  اصلا توجه نكن، فقط منتظر اون روز بمون كه خبر به هوش اومدنش بهت ميدن😍

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

چه شرایطی گلم

طهارت

كه يعنى غسل به گردن كسى كه دعا رو ميخونه نباشه. 

يعنى نبايد عذر شرعى داشته باشه پ نبايد باشه. 

كاشت ناخن هم نبايد داشته باشه كه غسلش صحيح نباشه. 

چون تنها دعايى كه من ديدم شرط طهارت داره دعاى مشلول هست 

نميگم نيست ولى من نديدم به جزء مشلول. 

نمیدونم دیروز رو ۸۵بود امروز گفت بین ۸۰ و ۸۵ نوسان داره نه خواهر تا همین الانم خدا میدونه چقدر از ک ...

واا یگانه این چه حرفیه اصلاااا به خودت اجازه نده منفی فک کنی محمدت صد درصد به هوش میاد و جبران میکنه .

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

قربونت عزيزم ، الحمدالله بخاطر همون مسائل قبليه ، چيز جديدي نشده عزيزم، بخاطر شوهر سابقمه، يه پروند ...

توکل بخدا انشاالله

الهی زود زود دادگاه ها به نفعت تموم بشه و حال دلت خوب بشه خواهری❤🤲

واا یگانه این چه حرفیه اصلاااا به خودت اجازه نده منفی فک کنی محمدت صد درصد به هوش میاد و جبران میکنه ...

خخواهری ادمیزاد دیگه 

احتیاط هم شرط عقل

درست تو بدترین شرایطم 

ولی هنوز یکمی از عقلم کار میکن😔😔😔

ختم چهل و يك مرتبه سوره انعام هم خيلى مجربه  اينم ميتونيم بذاريم.

عزيزم جدي داريم همچين ختمي كه سفارش كرده باشن كه ميگى خيلي مجربه ؟ يا همينطورى ميگى ٤١ مرتبه انعام؟؟ 

اخه من همچين خوابي ديدم قبلا كه بهم گفتن بخونم واسه اين ميپرسم.

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

توکل بخدا انشاالله الهی زود زود دادگاه ها به نفعت تموم بشه و حال دلت خوب بشه خواهری❤🤲

الهي آمين 🤲🏻

ممنون واسه دعاى خوبت❤️ الهي خودتم به زودي دلت شاد شه و به آرامش برسي 🤲🏻❤️

عزيزم جدي داريم همچين ختمي كه سفارش كرده باشن كه ميگى خيلي مجربه ؟ يا همينطورى ميگى ٤١ مرتبه ان ...

نه عزيزم واقعا داريم. 

گلم نميشه كه حرف بى سند زد. اصلا هيچى بى سند پيشنهاد نميكنم.