2777
2789
دیشب خوندم عزیزم و دعات کردم و امشبم میخونم دعات میکنم    اصلا شما بهم نماز و یاد داد ...

عزیز یه بار یه کاربر ساده ترین روش خواندن نماز شب رو گذاشتن اینجا ..پیداش نکردم ..شما میدونین بیزحمت به منم بگین 🙏 

خیلی دوست دارم بخونم ولی دیسک کمر و گردن دارم یکم سختمه گفتم روش آسونشو امتحان کنم 

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!
دیشب خوندم عزیزم و دعات کردم و امشبم میخونم دعات میکنم    اصلا شما بهم نماز و یاد داد ...

دوست مهریون اگه دوست داشتی موقع نماز شب برای حاجت  منم دعا کن خیلی محتاجم 😭🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز یه بار یه کاربر ساده ترین روش خواندن نماز شب رو گذاشتن اینجا ..پیداش نکردم ..شما میدونین بیزحمت ...

شما میتونی فقط نماز یه رکعتی وتر همینطور که نشستید رو به قبله با وضو بخونید 

نماز وتر یه رکعت هست 

اول حمد بعد سه بار توحید یه فلق و یه ناس میخونید بعد می‌رسید به قنوت برای چهل مومن دعا میکنید اکه بیشتر شد اشکالی نداره 

حاجت خودتونو میگید با خدا حرف میزنید یه جورایی تو قنوت با خدا عشق بازی می کنید خوبه که حتی با گریه با خدا حرف بزنید  در آخر هفتاد استغفرالله بگید. البته این ذکر ها اختیاری هست ولی من هفتاد مرتبه استغفرالله میگم یا هر ذکر دیگه ای که به ذهنم بیاد  بعدم دعای عهد و میخونم در آخر میرم رکوع. سجده و تشهد و سلام و میگیم  در آخرم  تسبیحات حضرت زهرا رو میخونم همین  

میتونید قبل از اینک نماز وتر رو بخونید نماز دو رکعتی شفع بخونید و بعد نماز وتر رو بخونید 

نماز شفع مثل نماز صبح فقط نیتشو باید بگید ‌دو رکعت نماز 

شفع به جا می آورم .  

بهتر تو رکعت اول بعد از حمد و توحید ناس بخونید 

و در رکعت دوم بعد از حمد و توحید فلق بخونید

این‌نماز هارو میتونید به طور نشسته هم بخونید سخت نگیرید و انجام بدید واقعا باعث ارامش دل میشه 

حتی میتونید در طول روز قضای نماز شب هم به جا بیارید ، خییییلی برای خدا ارزش داره که بنده اش نماز غیر واجب و قضاشو میخونه و به همین خاطر خداوند گناهاشو می امورزد  ❤️ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

دوست مهریون اگه دوست داشتی موقع نماز شب برای حاجت  منم دعا کن خیلی محتاجم 😭🙏

خودت مهربونی 

حتما عزیزم دوست داشتی اسمتو بگو 🙏🌱❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه جانم الان زندگی پس از زندگی دارم میبینم 

یه آقایی تو کما بوده اون دنیا یک نفر بهش میگه تو برمیگردی و با اصرار هم بهش میگه برمیگردی بعداً میفهمن اون لحظه که داشته اون شخص به این آقا میگفته برمیگردی زمانی بوده که همه اطرافیان تو این دنیا داشتن برا به هوش اومدن و سلامتیش دعا میکردن اللخصوص خاله اون آقا در حرم که دعای توسل و امن یجیب و حدیث کسا خوندن 

پس قطعا دعاهای ما بی جواب نمی‌مونه عزیزکم

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
عزیز یه بار یه کاربر ساده ترین روش خواندن نماز شب رو گذاشتن اینجا ..پیداش نکردم ..شما میدونین بیزحمت ...

عزيزم تا شب براتون ميذارم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزيزم مرسي گلم منم همش تو فكرت بودم و لايق باشم دعاگوت هستم هميشه، راستش يه شكايت جديد كردم ، ب ...

سلام مهربونم

تو خوبی خواهری؟؟باز چرا شکایت؟؟دلیلش یبار تو تاپیک سمیه گفتی ولی یادم نمیاد اصلا 

بخدا شب قدر بیادت بودم مهربونم

محمدم خوب نیست اوضاعش اکسیژنش شدیدا کاهشی بود ی بخش ریه اش از بین رفته

براش ونتیلاتور و لوله تنفسی گذاشتن 😢😢😢😢

خودت مهربونی  حتما عزیزم دوست داشتی اسمتو بگو 🙏🌱❤️

زهرا و مائده قربون لطفت عزیزم  ممنون .🙏🌹.حاجت روا بشی انشالله 

شما میتونی فقط نماز یه رکعتی وتر همینطور که نشستید رو به قبله با وضو بخونید  نماز وتر یه رکعت ...

ممنونتم عزیزدلم 🙏🌹

زهرا و مائده قربون لطفت عزیزم   ممنون .🙏🌹.حاجت روا بشی انشالله

عزیزمی حتما به یادتم  🤲🏻❤️ 

سلام مهربونم تو خوبی خواهری؟؟باز چرا شکایت؟؟دلیلش یبار تو تاپیک سمیه گفتی ولی یادم نمیاد اصلا  ...

نمیدونی دقیقا اکسیژنش چنده ؟