2777
2789
هم سن خودمی 😍😍  حتما برات دعا میکنم مرسی که منو لایق دعا کردن خودت دونستی  بهترین ها س ...

چه خوب زنده باشی😍😍

فداتشم مهربونم مرسیی😗😗درخواست دوستی میدم قبول کن اونجا میگم😁😘

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
عزيزم از صميم قلب برات دعا ميكنم.  عزيزم ولى اون كه صدا كردى من نيستم.  عكس گذاشتم براى ...

خیلی ممنونم عزیزمممم😗😗😗

بله درسته تگ که میکنیم اخه کاربری همون اقا میاد

احتمالا همینطوره ی باشه👍👍

امیدوارم نی نی یارا درست کنن😑

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه خوب زنده باشی😍😍 فداتشم مهربونم مرسیی😗😗درخواست دوستی میدم قبول کن اونجا میگم😁😘

باشه عزیزم ❤️❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه جان وضعیت جسمی ات خوبه؟ با این شرایطی که داری روزه میگیری به زورم شده غذا درست حسابی بخور بدنت ...

شکر خدا خواهری

روزه که میگیرم بخدا همش کمک و لطف خداست و بس

میخورم دورت بگردم خواهری 

@anare_soorati

حالت چطوره خوبی ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اخ چه خوب کردی تگش کردی دوستمون منم از شب قدر بخدا همش تو فکرش بودم که چرا چند روز نیست😢😢😢😢😢

قربون دل مهربون 

منم همینطور دیشب با فکر زیبا داشتیم حالشو میپرسیدم هیچ کودمون خبر نداشتیم ازش ، نگران شدم گفتم تگش کنم 

@anare_soorati   ‌ حالت چطوره خوبی ؟

سلام عزيزم، خوبي؟ باورت ميشه اسمتو ديدم توي اعلان ها فكر كردم اقا محمد به هوش اومده و تگم كردي خبر بدي؟؟ ان شاءالله به زودي برسه اون روز😍

الحمدالله خوبم عزيزم، يه پرونده جديد اضافه شده در كنار پرونده قبلي درگير اونم گلم، مرسي به يادم بودي ❤️ خودت خوبي عزيزم؟ 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

اخ چه خوب کردی تگش کردی دوستمون منم از شب قدر بخدا همش تو فکرش بودم که چرا چند روز نیست😢😢😢😢😢

سلام عزيزم مرسي گلم منم همش تو فكرت بودم و لايق باشم دعاگوت هستم هميشه، راستش يه شكايت جديد كردم ، با پرونده قبلي ميشن دو تا پرونده.. ذهنم درگيرشه

خودت چطورى عزيزم؟ اقا محمد حالش چطوره؟ بهتره ان شاءالله؟

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزيزم، خوبي؟ باورت ميشه اسمتو ديدم توي اعلان ها فكر كردم اقا محمد به هوش اومده و تگم كردي خبر ب ...

سلام عزیزم 

ای جون 😍😍😍 قطعا اون روز خوب نزدیک 😍 

نگرانت شدیم خبری ازت نبود 😥الهی شکر که حالت خوبه🤲🏻 

انشالله هرچی خیر برات رقم بخوره 🤲🏻😢😘 

خداروشکر عزیزم منم خوبم