2777
2789
سلام مهربونم شکر نفسی میاد د میره همچنین برای تو خواهری

بالاخره اومدی 😍 

الهی هزار مرتبه شکر  حالت عالی باشه حال محمدتم عالیه 

مرسی گلم 🌱❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

انقد فشار بهش نیارید و این بحثو ادامه ندید آدم حق داره کسایی که بهش بدی کردن رو نبخشه حالا درست نیس ...

من اگر قرار در برابر پول خون تموم زندگیم سکوت کنم در حالی که زندس و نفس میکشه پست فطرت ترین ادم رو زمین میشم از نظر خودم

اگر این خانوم میتونه در برابر این عمل سکوت کن و بمن میگه من خوبم و پدر شوهرم دوست دارم مبارکش باش بمن ربطی نداره

فقط از دیشب گند زده شده به اعصاب من😔😔😔😔

ممنونم که درک کردی🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمن وقتی شرایط کسی ندونم حداقل کسی قضاوت نمیکنم حداقل نمیگم من خوبم تو بدی من با همه خوبم تو نیستی ...

دور از جونت عزیزم این چه حرفیه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

باشه  عزیزم حق با توعه ببخشید که دخالت کردم و باعث کدورت خاطرت شدم

نه گلم من اصلا بحثم شما نیستی

بحثم این این خانوم حرفش زد گند زد به اعصاب من 

در حالی که اصلا نمیدونست چی میگه و فقط گفت چجوری جبران کنم من جبران نمیخوام 

ایشون اگر تونست تو شرایط من سکوت کن بحث خوبی نیست بحث این طرفش براش مهم نیست

من یگانه به جهنم

دور از جونتون هزار بار شما یکنفر در مورد دیه عزیزترینت که زنتس بیاد حرف بزنه؟سکوت میکنی؟؟؟

بالاخره اومدی 😍  الهی هزار مرتبه شکر  حالت عالی باشه حال محمدتم عالیه  مرسی گلم 🌱 ...

همش سایت بودم بخدا ی پیام از دیشب گند زدا به اعصاب من تموم بشو هم نیست😔😔😔😔😔😔

نه گلم من اصلا بحثم شما نیستی بحثم این این خانوم حرفش زد گند زد به اعصاب من  در حالی که اصلا ...

یگانه عزیزم الان  جر بحث کردن سر حرف این کاربر چه کمکی بهت میکنه غیر از اینکه حالتو بد میکنه !؟ 

اهمیتی نده به بعضی حرف ها واقعا ارزش نداره  

دور از جونت عزیزم این چه حرفیه 

سکوت کردم

بقران قفسه سینم درد میکن

تا همین الان هیچی نگفتم

روزای اولم بودن کسایی که زهر ریختن من لال شدم

عیب نداره

خدای من یگانه هم بزرگ

خدای منم هست و هر لحظه کنارم

من تا اخر عمرم پای حرف هستم

فقط ی حیوان پست فطرت میتونه دیه بچه ۳۰ساله اش بخواد وقتی که زندس

من مادر نیستم ولی اونی که اینجا مادر بیاد ببینم یکی در مورد بچه اش این حرف بزن تیکه تیکه اش میکنه یا نه؟

حالا من اینجا گفتم این حیوان پست پول خون محمد من میخواد به طبع یسری ها خوش نیومده و من بد میدونن و خودشون خوب تقصیر من نیست

شاید اونا میتونن سکوت کنن چون خوبن ولی من چون ادم بده هستم نمیتونم سکوت کنم😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

همش سایت بودم بخدا ی پیام از دیشب گند زدا به اعصاب من تموم بشو هم نیست😔😔😔😔😔😔

بگردم برات ولی واقعا ارزشی نداره که بخوای اعصاب خودتو خورد کنی

سر همچین ماجرای بی ارزشی 

یگانه عزیزم الان  جر بحث کردن سر حرف این کاربر چه کمکی بهت میکنه غیر از اینکه حالتو بد میک ...

اخ من کاری نداشتم بخدا یهو نمیدونم از کجا رسید شروع کرد به تعریف از خودش بمن چه که پدر شوهرت و برادر شوهرت باهات هر کاری کردن سکوت کردی و من و امر و نهی میکنی اخرم میخوای جبران کنی 

نمیخوام جبرانت بیای حرفت بزنی دل طرف بشکنی جبران کنم چه جبرانی؟؟

من هیچ حرفی نزدم والا بقیه ول نمیکنن😔😔😔😔

سکوت کردم بقران قفسه سینم درد میکن تا همین الان هیچی نگفتم روزای اولم بودن کسایی که زهر ریختن من ...

نکن با خودت اینطوری. تو خدارو داری بنده ی خدا هر حرفی بزنه تو باید اعصابت خورد بشه !؟ 

بعضی از افراد جای تو نیستن و نمیتونند درکت کنند پس رها کن و بگو 

من میبخشمت نه برای اینکه مستحقق بخششی برای اینکه من مستحق آرامشم  

و تماممم  

الان تو بگی من نمی بخشم دلم شکست فلان شدم بهمان شدم  داری انرژی منفی به خودت منتقل میکنی و این ماجرا هم بیشتر کش پیدا میکنه  

من منظورم از بخشش  ، این کاربر هست که حرفشو زد و رفت 

وگرنه  تا  پدر اقا محمد بلایی سرش نیاد من دلم خنک نمیشه و هرچیم بهش بگی حق داری .👌

اخ من کاری نداشتم بخدا یهو نمیدونم از کجا رسید شروع کرد به تعریف از خودش بمن چه که پدر شوهرت و برادر ...

اره واقعا بعضی از کاربرا حرف خنده دار میزنن ولی میگم اهمیت نده چون ارزشی نداره و برای ارامش خودت ببخششون 🌱

عمن وقتی شرایط کسی ندونم حداقل کسی قضاوت نمیکنم حداقل نمیگم من خوبم تو بدی من با همه خوبم تو نیستی ...

نه بابا چه حرفیه فدات شم😘خیلی هم خوبی❤

انشالله آقا محمد زودتری خوب میشه و همه سختی هایی که کشیدی برات به شادی و خوشی تبدیل میشه _چندین برابرش_❤

یگانه تو خودت کم مشغله فکری داری ؟؟؟ که حالا اعصاب خودتو بخاطر یه حرف بهم میریزی

بیخیال عزیزمن اصلا اهمیت نده 

تو الان فقط باید آرامش خودت رو حفظ کنی چون مطمن باش با آرامش تو آقا محمد هم آروم میشه 

امروز دکترش نیومده هنوز ؟؟

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿