2777
2789
ااخ اومده میگه مراعات پدرش بکن ۸سال بدبختم کرد مراعات چیش بکنم بخدا اگر یکنفر تو کل این سایت ن کل ...

قربونت برم خودتو ناراحت نکن عزیزم آروم باش خواهر

آخه من چقدر بهت بگم آروم باش 

برات مهم نباشه عزیزم هرجور که صلاح میدونی عمل کن کاری به دیگران نداشته باش 

خبر جدیدی نداری یگانه ؟؟

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
خدا شاهده تو خواهر گلم بالن ارزوها شبنم نگین نینا زهرا طهورا هالوین سپیده و خیلی از دوستای دیگه که ش ...

فداتشم ما هیچ کاری برات نکردیم هیچ کاری 

امیدوارم فقط خوشحالیت رو ببینم باورت نمیشه اشک تو چشمم جمع شده الان 

فقط از خدا می‌خوام به زودی زود دلت شاد بشه 

هر زمانی هر کاری که میدونی از دستم بر میاد دریغ نکن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم بله همون صبح اومدن هردو محمد ۲سال پیش تو کرونا ی بخشی از ریه اش از بین رفت تو تابستونم ۴۰ ...

این پیام رو الان دیدم مطمنم خوب میشه همینکه شده ۸۵ خیلی جای امیدواری هست یگانه 

یادت نره که قراره خادمی امام حسین رو بکنه😍🙏🧿

وووایی یگانه زندگی پس از زندگی رو حتمااااا ببین 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

الان که اکسیژنش خوبه خداروشکر انشاالله بهترم میشه ما امیدمون بخداست و دعا گو هستیم  من خودم بش ...

اره عزیرم دقیقا منم همینطور به نظرم این اتفاق با همه ی تلخی هاش  شیرینم بود چون ما را به خدا نزدیک کرد. و امیدم دارم که صد درصد اقا محمد چشماشو باز میکنه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بله روز اول ۷۰ بود امروز ۸۵ شده اکسیژنش عزیزم اون نور چی؟؟؟ ممنونم  الهی امین

ای جانم الهی شکررررر

چه خبری بهتر از این 

الهی از ۸۵ برسه ب ۹۵ و یهو چشماشو باز کنه و دل خاهر قشنگمون شادبشه الهی

چشم به راه...
اره عزیرم دقیقا منم همینطور به نظرم این اتفاق با همه ی تلخی هاش  شیرینم بود چون ما را به خدا نز ...

آدمای خوب این جورین دیگه انقدخدا دوسشون داره که به واسطه اونا بقیه بنده هاشو میکشه طرفه خودش

آدمای خوب این جورین دیگه انقدخدا دوسشون داره که به واسطه اونا بقیه بنده هاشو میکشه طرفه خودش

اره دقیقا. خییلی باور دارم همه این اتفاقا یه حکمتی داره و داشته یکیش اینکه ما به خدا نزدیک شدیم چهار بار قران ختم کردیم نماز شب خوندیم ختم ۳۱۳ دعای عهد انجام دادیم با دوستای گلی مثل شما اشنا شدم و... 

خدا داره این ماجرا رو کشش میده تا بیشتر صداش بزنیم ، بعدم اقا محمدو  تحویل یگانه میده 

سلام گلم بله همون صبح اومدن هردو محمد ۲سال پیش تو کرونا ی بخشی از ریه اش از بین رفت تو تابستونم ۴۰ ...

سلام عزيزم 

يعنى بخشى از ريه كه ازبين رفته ديگه ترميم نميشه؟

من الان اومدم طاقت نداشتم همه پيام ها رو بخونم همين كه گفتى تنفس بهتر شده گفتم بگم خيلى خوشحالم نتونستم بقيه ى پيام ها رو از خوشحالى بخونم. 

الهى همش خبر خوشى تو تاپيكت ثبت بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم