2777
2789
بله روز اول ۷۰ بود امروز ۸۵ شده اکسیژنش عزیزم اون نور چی؟؟؟ ممنونم  الهی امین

ووای جدییی ۸۵ شده العی شکر زیاد شده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خوبی یگانه جان دکتر امروز اومده؟ متخصصی که دوستش هماهنگ کرده بود چی؟

سلام گلم

بله همون صبح اومدن هردو

محمد ۲سال پیش تو کرونا ی بخشی از ریه اش از بین رفت تو تابستونم ۴۰ روز درگیر بود

همون باعث این افت اکسیژن شده این یکی دکترم همین گفت گفت اگر ونتیلاتور بتون تنفسش اوکی کن که هیچ مگرنه کاری از کسی بر نمیاد😔😔😔😔

ببرای منم ۳شب پیش همینجوری شدش

بالاخره تونستم قفلش کنم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام گلم بله همون صبح اومدن هردو محمد ۲سال پیش تو کرونا ی بخشی از ریه اش از بین رفت تو تابستونم ۴۰ ...

الان که اکسیژنش خوبه خداروشکر انشاالله بهترم میشه ما امیدمون بخداست و دعا گو هستیم 

من خودم بشخصه خیلی از خدا دورشده بودم این نزدیک شدن دوباره وارتباط گرفتنه رو مدیون آقا محمد هستم 

الهی شکر عزیزم

مطمئن باش رو به بهبودی میره آقا محمد 

تنفسش اوکی بشه بقیه ارگان‌ها هم بهتر عمل میکنن

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔

قرآن بود و خدا بود و خدا بود

اينقدر شديد بود كه من حتي نتونستم نزديك هم بشم 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

خداروشکر 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
....ممنون میشم بگین چجوری جبران کنم 

دوست محترم من هیچ احتیاجی به جبران شما ندارم

دل ادما که بشکنه با هیچ چیزی درست نمیشه

اگر جواب ندادم چون نمیخوام بیشتر از این با اعصاب و روانم بازی بشه همین

الان که اکسیژنش خوبه خداروشکر انشاالله بهترم میشه ما امیدمون بخداست و دعا گو هستیم  من خودم بش ...

مممنونم خواهری خدا خیرت بده 

تو خودت دلت پاک و با لیاقتی 

خدا رو شکر اگر من یا محمد یک درصد سبب نزدیکی شما به خدا شدیم🤲🤲😢😢🌹🌹