2777
2789
ااره بخدا برادری در حق من و محمد تموم کرد الهی خیر ببین این همه مدت این همه رفت اومد و دردسر کشید ...

الهیی خیر تمام عالم نصیبشون بشه 🤲🏻😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم تعریف امشب خیلی شنیدم

امشب یگانه خیییلی قشنگ بود فک کن طرفو بردن سرد خونه بعدا متوجه شدن زنده هست 

خییلی زیبا بود ❤️🌱

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ببخشید من تعجب میکنم ک شما پشت پدر این اقا پسر اینجور صحبت میکنین از حرفات متوجه شدم ایشون ب پدرشون ...

من خیلی خیلی با خوندن پیام شما ناراحت شدم

تو حرف خیلی ساده است ولی توی عمل نه

۱ساعت دور از جون میتونی تحمل کنی همسرت بره تو کما

۱ساعت طاقت میاری زجرایی که من بخاطر بابای حروم زاده ی محمد کشیدم

نه نمیتونی تو عمل اسون وقتی شوهرت زنده باش و باباش دیه اش رو بخواد برا خرج عیاشیش اونوقت سکوت میکنی؟

نه خانوم محترم سکوت نمیکنی

درد و زجر و روزایی که من کشیدم شما نمیفهمی یعنی چی؟سفید شدن هر روز موهام ۴۰ روز دیدم

دقیقه به دقیقه وجودم اب شد و شکست و دیدم

تموم بدنم زخم شد هفته اول

تمام گلوم زخم بود و خون میخوردم تا ۱۰ روز

شما حتی یک ثانیه از اینا رو تصورم نمیتونی بکنی چه برسه تحمل

پس لطفا تا وقتی جای کسی نییتی قضاوتش نکن

من خیلی خیلی با خوندن پیام شما ناراحت شدم تو حرف خیلی ساده است ولی توی عمل نه ۱ساعت دور از جون میت ...

بگردم برا دل پر دردت 😭😭

وواقعا؟؟؟حتما فردا پا میشم میبیننم

اره ببین خییلی قشنگ بود 

بگردم برا دل پر دردت 😭😭

ااخ اومده میگه مراعات پدرش بکن

۸سال بدبختم کرد مراعات چیش بکنم

بخدا اگر یکنفر تو کل این سایت ن کل کشور عین من پیدا شد ۸ سال بخاطر اومدنش تحمل کن من لجن عالمم

من به وجود اون هیچ نیازی نداشتم میتونستم هیچ خری حسابش نکنم و عقد کنم ولی بخاطر خدا صبر کردم

تموم زندگیمون و جوانیم برا این حیوان رفت 

شما ها شاهد و ناظر شرایط و روزای من بودید از اول

نشسته بالای گود و بمن میگه مراعات پدرش بکن محمد ناراحت میشه

محمد دیگه از دست باباش خیلی وقت بود مرده بود

ادم همه چیز نمیتون اینجا بگه ولی یسری ها ادم مجبور میکنن به گفتن خیلی چیزا

محمد ماه ها بود حتی خونه همین دوستش میموند چون دیگه باباش از خونه بیرونش کرده بود

من هی خفه خون میگیرم لال میشم نمیخوام خیلی چیزا رو بگم ولی مثل اینکه بعضی فقط میخوان بگن پدر پدر

مرده شور هنچین پدری ببرن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ااخ اومده میگه مراعات پدرش بکن ۸سال بدبختم کرد مراعات چیش بکنم بخدا اگر یکنفر تو کل این سایت ن کل ...

یگانه عزیزدلم آروم باش. 

این کاربر عزیز تو شرایط شما نیست قطعا برا خییلیا درک این غم تو سخت و سریع قضاوت میکنند .   

بعضیا هم نمیدونن چی بگن میخوان با حرفاشون یه خودی نشون بدن .  

بهت حق میدم هرکاری بکنی و هرچی بگی ولی توروخدا حرص نخور آروم باش 😭❤️

بخدا چنان سردردی گرفتم که نگو😭😭😭😭😭😭😭

برو یگانه عزیزدلم بگیر بخواب. 

و به چیزای خوب فک کن به این فک کن که خدا هست خدا میبینه خدا معجزه میکنه   نبیبنم ناراحت باشی 😥

برو یگانه عزیزدلم بگیر بخواب.  و به چیزای خوب فک کن به این فک کن که خدا هست خدا میبینه خدا معج ...

نمیذارن بخدا ۱۰تا ادم خوب مثل شما من اینجا نگه داشت

مگرنه حرف یسری ها تا ته جیگر ادم میسوزونه

خدا شاهد و ناظر 

فقط ای کاش قبل اینکه میخوای توصیه کنی که من خوبم و تو بدی من به پدر شوهرم احترام میذارم تو مراعات نمیکنی

قبلشم رفتار و حرکات و کارهای ۲تا ادم باهم مقایسه کنی

فضای مجازی روح و قلب و اعصاب ادم که مجازی نیست😔😔😔😔😔

بخدا چنان سردردی گرفتم که نگو😭😭😭😭😭😭😭

عزيزم خودت نارحت نكن. 

بخاطر همين هست كه ميگن تا كفش كسى رو نپوشيدى قضاوتش نكن. 

آخه بايد ديد ايشون اگر پدر شوهرشون مثل پدر  آقا محمد بود بازم ميگفتن نميتونم بهشون حرفى بزنم. 

الهى خدا به دلت آرامش بده. عزيزم خدا هر لحظه شاهد سختى هات بوده الهى اجر صبرت رو به زودى بت بده.  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزيزم خودت نارحت نكن.  بخاطر همين هست كه ميگن تا كفش كسى رو نپوشيدى قضاوتش نكن.  آخه باي ...

خدا شاهده تو خواهر گلم بالن ارزوها شبنم نگین نینا زهرا طهورا هالوین سپیده و خیلی از دوستای دیگه که شاید به اسم فراموش کردم بقران خواهری در حق من تموم کردید

اما اخ شما میدونی چی به سر من اومده که اینجوری با حرفت ادم میچزونی😔😔😔😔😔

نمیذارن بخدا ۱۰تا ادم خوب مثل شما من اینجا نگه داشت مگرنه حرف یسری ها تا ته جیگر ادم میسوزونه خدا ...

خودت خوبی عزیزم 

یگانه   به بعضی از حرفا بهتر اهمیت ندی 🌱❤️

برو بگیر بخواب سرت بهتر بشه فردا انشالله به امید خدا منتظر خبرای خوب  هستیم 😘😍