2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه گلم امروز دکتر خبر نداد حالا دوست محمد با ی متخصص دیگه حرف زده فردا بیاد ببینش ببینیم نظر اون چی

خدا این گل پسر از بزرگی کم نکن انشالله عاقبت بخیر بشه 🤲🏻

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

گلم الهى دعاى امام زمان عج شامل حالت بشه. 

مرسی عزیزم همچنین 🌱❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سوالت باعث يه جرقه تو ذهن خودمم شد الهى خير ببينى. 

🙏❤️😍😍

یگانه جانم امروز زندگی پس از زندگی 

رو مامانم تعریف میکرد امام حسین شفاش داده 

شما شما امام حسین رو به حضرت علی اکبر قسم بدید به جوونی محمر رحم کنه 

ایناقایی که شفا گرفت مداح اهل امام حسین بوده 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ببخشید من تعجب میکنم ک شما پشت پدر این اقا پسر اینجور صحبت میکنین

از حرفات متوجه شدم ایشون ب پدرشون احترام زیادی قائلن 

اگ ی لحظه این حرفای شما رو ببینن بنظرم کلا ازتون نفرت میگیرن 

من نمیخاستم پست بزارم ولی ب صلاح خودتونه در مورد پدر ایشون صحبت نکنین 

من نمیتونم اینجوری در مورد پدرشوهرم صحبت کنم بنطرم باید شما که بیشتر مراعت کنین

معذرت میخام اگ ناراحت شدین با پستم اما ب صلاح خودتونه وقتی برگرده بنظرم  اینجوری باشه خیلی گلایه کنه ازتون

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️توجه 😍😍 

ختم های قرائت شده :۲۱۷

ختم های باقی مانده :۹۶ 

❤️❤️🌱🌱🌱🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌱🌱🌱❤️❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10838594/کیا-میان-برای-ظهور-امام-زمان-تلاش-کنیم-ختم-۳ 

عزیزان دعای عهد داریم به نیت ظهور آقا امام زمان ، نجات تمام بیماران مخصوصاا آقا محمد 

که انشالله هر چه زودتر به هوش بیان 

و حاجات خودتون ..❤️🌱

این ختم تا پایان ماه مبارک رمضان فرصت داره خواهشاا کمک کنید تا  قرائت دعای عهد تمام بشه و حاجات به حقمون مورد اجابت درگاه حق واقع بشه ❤️🌱🤲🏻 

حتی اگه هرکس یه دونه هم دعای عهد بخونه به تمام شدن ختم کمک میکنه 🥺🤲🏻❤️🌱 

❤️❤️❤️توجه توجه ❤️❤️❤️

خواهشا تعدادی که میخونید رو تو تاپینک خودم اعلام کنید تا بتونم بعدا تعداد ختم ها رو دقیق بشمارم 🌱❤️🤲🏻 

خدا این گل پسر از بزرگی کم نکن انشالله عاقبت بخیر بشه 🤲🏻

ااره بخدا برادری در حق من و محمد تموم کرد

الهی خیر ببین

این همه مدت این همه رفت اومد و دردسر کشید پول خرج کرد

هروقت من چیزی گفتم فقط گفت چشم چشم روی چشمام

هروقت گفتم چقدر خرج کردی فقط گفت تو کار نداشته باش بتو چه اخ من خودم محمد خوب بشه دوبله باهاش حساب میکنم😭😭😭

ببخشید من تعجب میکنم ک شما پشت پدر این اقا پسر اینجور صحبت میکنین از حرفات متوجه شدم ایشون ب پدرشون ...

محمد فقط بخاطر خدا بهش احترام میذاشت نه بخاطر پدر بودنش

حیف اسم پدر حیف

برگرده حتما بهش میگم بابات منتظر مردنت بود تا با دیه ات بره تور دور اروپا😏😏😏

پدری که بخاطر ی زن خیابونی بچه اش ول کن و بچه اش از خونه بیرون کن و ۴۵ روز یسر نره بیمارستان ببینش از سگ پست تر