2777
2789
ووای یگانه  قلبم آتیش گرفت  نمیخوام ناشکری کنما  ولی اخه خدا این رسمش نیست بخدا  ...

پس ببین من چی میکشم

این حروم زاده همون ادمی که محمد زمین ۵۰۰ میلیونیش ۸سال پیش فردخت خرجش کرد

۶ماه سرکار نرفت تا اخراجش کردن و بدبختش کردن موند تا باباش خوب کن

اینم عاقبتش😭😭😭😭😭😭

الانش رو بیخیال بمون و صبر کن و عاقبت این آدم رو ببین  دنیا همیشه اینجور نیست و رو یه پاشنه نم ...

ششبنم بخدا ی حیوان ولگرد خیابونی برای من از اون لجن با ارزش تر خواهری

اصلا تیکه تیکه بشه از سگ بدتر بمیره اشغال چه فرقی بحال من  محمد میکن زندگیمون عشقمون جوانیمون زخم های وجودمون درست میشه عین اول میشه بخدا نمیشه😭😭😭😭این اتیشم میزن😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دستگاه باید راحت نفس میکشید که متاسفانه بدتر شده😭😭😭😭😭 پس مرتیکه ی هرزه برا دیدار با قبر باب ...

چی بگم عزیزم از همچین پدری اصلا تعجبم از این بی‌رحمی آدم یه غریبه را تو این وضعیت میبینه حالش بد میشه چه برسه اولاد آدم

یگانه جانم،نمیدونم چطوری آرومت کنم،فقط خدا رو به دو دست بریده آقا ابالفضل قسم میدم امشب صداتو شنیده باشه و حاجتتو بده آجی،توکل به خدا.اگه بخواد حتما میشه💗

یگانه جان.امشب امام زمانو ۳ بار به عموش حضرت عباس قسم بده (با عبارت "یا اَبالغَوثِ اَدرکنی")که حاجتتو بده.شنیده میشه

ممنون عزيزم الهى حاجت روا بشى الهى امشب معجزه ى زندگيت امضاء شده باشه منم خيلى به يادت بودم و برات د ...

ففداتشم انشاالله مادر شدن شما هم امضا بشه خدایی خواهری در حق من تموم کردی الهی حضزت زهرا امشب مادر شدنت امضا کن و بیای خبرش به هممون بدی🤲🤲🤲

یگانه جانم،نمیدونم چطوری آرومت کنم،فقط خدا رو به دو دست بریده آقا ابالفضل قسم میدم امشب صداتو شنیده ...

عزیزدلمی همین که کنارمی برام اندازه کل دنیاست انشاالله زود زود خوب بشی و درد و بلا ازت دور بشه چشم مهربونم حتما میگم

ففداتشم انشاالله مادر شدن شما هم امضا بشه خدایی خواهری در حق من تموم کردی الهی حضزت زهرا امشب مادر ش ...

ممنون الهى هزاران هزار برابر خير دعاهات به خودت و عزيزانت برگرده. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الانش رو بیخیال بمون و صبر کن و عاقبت این آدم رو ببین  دنیا همیشه اینجور نیست و رو یه پاشنه نم ...

اره عزیزم دقیقا همینطوره 

خدا عشقش نسبت به بنده اش خییلی شدید به خاطر همین امتحانا سخت میکنه که بنده اش هزاربار بگه خدا خدا خدا 😭😭 

آدم وقتی عاشق میشه حاضر برای عشقش هرکاری کنه 

خداهم دقیقا همینطور تازه عشق خدا به بنده خییلی بیشتر  

خدا عاشق اینکه بشینی ساعت ها صداش بزنی انقدر خوشش میاد. عشق میکنه وقتی میبینه بنده اش از رحمتش نا امید نمیشه  

یگانه هم دقیقا همینطور خدا عاشقشه به خاطر همین کاری میکنه که بار هااا صداش بزنه 

الانم که همه مون دورهم جمع شدیم و داریم دعا می‌کنیم خییلی بیشتر خوشش اومده. 

ولی بهت قول میدم محمد و بهت میده. به مو میرسه ولی پاره نمیشه 

خدا برای اینکه دلتو قرص کنه محمدتو خادم امام حسین کرد پس یگانه غم به دلت راه نده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ششبنم بخدا ی حیوان ولگرد خیابونی برای من از اون لجن با ارزش تر خواهری اصلا تیکه تیکه بشه از سگ بدتر ...

درسته آب ریخته رو نمیشه جمع کرد 😔😔😔 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اره عزیزم دقیقا همینطوره  خدا عشقش نسبت به بنده اش خییلی شدید به خاطر همین امتحانا سخت میکنه ک ...

چه قشنگ نوشتی 

دقیقا همینطوره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خواهری تو ی چیز میبینی من هزار تا چیز میدونی ادمی که زجرت بده جونت و عمرت جوانیت عشقت ازت بگیره بای ...

خدا همه را هدایت کنه حرص نخور عزیزم حالت بدتر میشه هر کی خودش می‌دونه و خدای خودش 

پس ببین من چی میکشم این حروم زاده همون ادمی که محمد زمین ۵۰۰ میلیونیش ۸سال پیش فردخت خرجش کرد ۶ماه ...

عزیزم آروم باش  خدا هست 😭 

یگانه به نظرم آقا محمدم خیییییلی پسر ساده و مظلومی هستن  هرکی جای آقا محمد بود پدرش ول میکرد میرفت پی زندگیش اینکه با این اتفاق ها هنوز پیش پدرشون بودن خییلی عجیبه 😥😥

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸