2777
2789

چقدر فرشته ي زميني تو اين تاپيك هست

صاحب اين شب ها يار و ياور همتون باشه 

الهي حاجت همه تون روا بشه و آقا محمد عزيزمون هم زودتر به حرمت دعاي شما در اين شب ها به هوش مياد

من ديروز نذري داشتم همه تون رو دعا كردم اگه لايق باشم 

امشب هم ده تا سوره قدر ميخونم ب نيت شفاي تمام بيماراي اين تاپيك 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤️❤️❤️❤️❤️توجه 

تا به این لحظه 

جز 

ا

۲

۳

۴

۵

۶

۱۴

۱۵

۲۱

۲۳

۲۶

۲۷

۲۸

۳۰ 

خوانده شد 😍❤️🌱

خواهشاا کمک کنید تا تمام بشه ❤️❤️❤️❤️❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

گلم خیلی زحمت کشیدی ولی اگر تونستی من نتونستم تو تاپیک بالن ارزوها تگت کنم دوستان اونجا تگ کن گلم اج ...

چشم عزيزم الان اونجا دوستان صدا ميكنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@alaae     @mamanfariborz     @فرشتهm71   @fatti900   ...

سلام دوست عزیزم ان‌شاالله بحق این شبای عزیز آقا محمد سلامتی کاملشون بدست بیارن و تا عید فطر به آغوش خانوادشون برگردن و یگانه جونم به ارامش برسه 

من ۳ بار سوره فجر میخونم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
سلام دوست عزیزم ان‌شاالله بحق این شبای عزیز آقا محمد سلامتی کاملشون بدست بیارن و تا عید فطر به آغوش ...

ممنون عزيزم الهى امشب بهترين تقدير براتون رقم بخوره. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون عزيزم الهى امشب بهترين تقدير براتون رقم بخوره. 

ممنون و همچنین برای همه و ان شاالله برای خودت 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

سلام

من ده مرتبه سوره قدر رو میخونم

خدا ان شاءالله به دلتون نظر کنن🙏🏻💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿