2777
2789

سلام عزیزان لطفا لینک رو باز کنید ببینید بسیار زیباست و تاثیر گذار 🥺  

https://uupload.ir/view/img_20230412_160301_378_pjzd.mp4/ شب قدر دعا برای ظهور آقا یادتون نره که مهمترین دعاست عزیزان و فرج و گشایش همه کارها به دست ایشونه ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه خواهرهای عزیز متاسفانه من چندروزه مهمون دارم و شب ۲۱ ام رو نتونستم بهره ببرم, شب ۲۳ ام ...

نه گلم اصلا اينطور فكر نكن گلم اصلا اينا همش مستحبات هستن و واجب ترين كار در اين شب ها ياد خداست چه بسا خيلى ها هميشه به ياد خدا هستند و فقط واجباتشون رو انجام ميدن و ترك گناه ميكنند كه اين عاليترين كار هست همين كه به ياد خدا باشى كافيه. 

اگه برات امكان داشت 

١-امشب موقع غروب آفتاب غسل شب بيست و سوم انجام بده. 

٢-بعد نماز مغرب و عشاء 

دوركعت نماز بخوان در هر رکعت بعد از سوره حمد، هفت بار سوره توحید خوانده می‌شود و بعد از تمام شدن نماز ۷۰ مرتبه ذکر «استغفر الله و اتوب الیه» تکرار می‌شود. بعد استغفارها از خدا طلب بهترين تقدير و عاقبت رو داشته باش. 

٣-صدقه در حد توانت كنار بذار. 

٤-در حين كارهات سلام به امام حسين ع و امام زمان عج بده بگو برات دعا كنند. 

همه اين كارها با غسل نيم ساعتم زمان نميبره. 

وقتى وسع زمانى يا توانى انسان واقعا اين باشه همين در حد بالاترين اعمال حساب ميكنه. 

گلم خداى مهربان كيلويى اعمال بررسى نميكنه خلوص و نيت و توانت رو نگاه ميكنه. 

عذر ميخوام خيلى عاميانه صحبت كردم. 

از صميم قلب بهترين دنيا و بهترين آخرت رو برات طلب ميكنم. 

امشب دعاى جوشن رو كه ميخونم شما رو هم در ثوابش شريك ميكنم و هر عملى كه بتونم انجام بدم شما رو هم شريك ميكنم. 

ان شاء الله امسال معجزه ى الهى در زندگيت رخ بده. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه گلم اصلا اينطور فكر نكن گلم اصلا اينا همش مستحبات هستن و واجب ترين كار در اين شب ها ياد خداست چه ...

این پیام کی بود جواب دادید من ندیدم ی فیلم گذاشتم بالا حتما ببین خیلی قشنگ

سلام عزیزان لطفا لینک رو باز کنید ببینید بسیار زیباست و تاثیر گذار 🥺   https://uupload.ir/ ...

عالى بود عالى بود عالى بود. 

الهى به بركت همين كارخيرت معجزه ى زندگيت فردا شب اتفاق بيفته. 

منونم قشنگم همین که با این همه مشکل بفکر من هستی برای من اندازه همه دنیا ارزش داره ❤

اوضاع خیلی بده برام فقط یه معجزه بشه نمیدونم چیکار کنم فقط برای بچه هام ناراحتم فقط خودم هیچی نمی‌خوام هیچی 😭😭محتاج دعای همه ام

عالى بود عالى بود عالى بود.  الهى به بركت همين كارخيرت معجزه ى زندگيت فردا شب اتفاق بيفته.&nbs ...

اره قشنگ بود من خودمم حرف زیاد خوردم برا اربابم برا همینکلی گریه امگرفت 😭😭

اوضاع خیلی بده برام فقط یه معجزه بشه نمیدونم چیکار کنم فقط برای بچه هام ناراحتم فقط خودم هیچی نمی‌خو ...

الهی امام زمان عج دستات بگیره و نگاهت بکن عزیزم  الهی برات نعجزه بشه🤲🤲🌹🌹❤❤

اره قشنگ بود من خودمم حرف زیاد خوردم برا اربابم برا همینکلی گریه امگرفت 😭😭

دقيقا منم همينطور و همين حال داشتم. 

امروز تو طول روز تا شب تا ميتونيد سوره قدر بخونيد. 

اوضاع خیلی بده برام فقط یه معجزه بشه نمیدونم چیکار کنم فقط برای بچه هام ناراحتم فقط خودم هیچی نمی‌خو ...

گلم شب بيست و سوم خيلى طلب خير كن درهاى آسمان باز هست شك نكن تغيير عالى اتفاق ميافته ختم استغفار مخصوص هم ان شاء الله از امروز  يا جمعه شروع كن مطمئن باش همه چيز عوض ميشه.