2777
2789
اره

به حرمت این شب ها و روزهای عزیز خدا به دلت نگاه کنه و دختر گلت رو شفا بده ، منم پسرم ۲۸ هفته به دنیا اومده الان یکسال و چهارماهشه هنوز نه درست و حسابی کلمه میگه و نه می‌تونه مستقل راه بره خدا می‌دونه چقدر نگرانم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یگانه کاشکی ایدی روبیکایی چیزی به یکیمون میدادی 😥

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

@مامان،مهدیار     سلام عزيزم طاعات و عباداتت قبول باشه.  گلم عذر ميخوام مزاحم شدم. ...

سلام عزیزم ممنونم گلم قبول حق  همچنین 

خواهش میکنم گلم مراحمید 

والا تو واتساپ بهش پیام داده بودم ساعت ۲ بعد ظهر جوابم رو داد 

گفت ریه آقا محمد داغونه و تنفسش رو دچار مشکل کرده 

مشکل ریوی از قبل داشتن الان داره اذیتشون می‌کنه 😔😔😔 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بله گلم نظر همه به اتفاق یکی بود محمد ۲سال پیش کرونا بدی گرفت و بخشی از ریه از بین رفته حتی تابستو ...

توکل به خدای بزرگ 

آفرین کم نیار و همه چیز رو بسپر به بالایی همه جواب این همه توکلت رو میده خواهری 😔😔😔

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیزم ممنونم گلم قبول حق  همچنین  خواهش میکنم گلم مراحمید  والا تو واتساپ بهش ...

الهى شفاى عاجل نصيبش بشه. 

خيلى نگرانم ديگه نيومد سايت. 

ممنون عزيزم لطف و بزرگوارى كرديد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیززززم گریه نکن آبجی خیلی برات ناراحتم کاش یه کاری از دستم برمیومد تو خوشحال بشی😔😔😔😔

منونم قشنگم

همین که با این همه مشکل بفکر من هستی برای من اندازه همه دنیا ارزش داره ❤

مممنونم خواهری خدا خیرت بده 

عزیزی انشالله با خوشحالی تاپیک بهبودی همسرت رو بزنی❤

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟