2777
2789
سلام گلم اتفاقا منم جوشن کبیر با حرم امام رضا خوندم و کلی دعات کردم الهی درد و بلا ازت دور بشه و به ...

سلام عزيزم ، يه دنيا ممنونم خيلي خوشحالم كردي مرسي به يادم بودى ، الهى خدا واست تو اين شب ها جبران كنه گلم 😘❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم اگه لايق باشم امشب تو حرم امام رضا دعا گوي هم خودت بودم و هم تمام كسايي كه توى اين مدت دعاگوى ...

سلام عزیزم

مثل اینکه دادگاه داشتی به خوشی حل شد ؟ 

مرسی از اینکه به یادمون هستی 

منم قابل باشم خییلی دعات میکنم الانم میخوام نماز شب بخونم حتما دعا گوتم  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه عزیزم شما حالت چطوره عالی هستی ؟! میدونم تو این شرایط عالی بودن سخته ولی تو قوی باش 😍❤️

خدا برای اینکه دلتو قرص کنه که صداتو میشنوه  ، محمدتو خادم امام حسین کرد 

پس غم به دلت راه نده که خدای ما خدای معجزس ❤️ 

تو این شب عزیززز خییییلی دعات کردم و میکنم  

امید دارم به زودی ، زندگی جوری وقف مرادت میچرخه که تا عمر داری فقط میخندی. 

و اینو بدون هرگز اقیانوس آرام از کسی نا خدای قهرمان نمیسازه تو این موج خروشان زندگیت تو لااقل برای‌من یه قهرمان و یه الگو برای زندگیم هستی که تو این شرایط سخت چقدر قوی   خدا تو صدا می‌زنی و ازش ناامید نمیشی  

خییلی این برام با ارزش❤️ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام عزیزم مثل اینکه دادگاه داشتی به خوشی حل شد ؟  مرسی از اینکه به یادمون هستی  ...

سلام گلم 

قربونت بشم عزيزم ❤️ يه دنيا ممنونم ازت ، اتفاقا خودم پ هستم نميتونم نماز بخونم اين روزا، خيلي خوشحال شدم عزيزم ممنونم،الهى هر چي از خدا ميخواى بهت بده❤️🤲🏻

عقب افتاد تاريخش ، توى نيمه ارديبهشت شد عزيزم.

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یگانه عزیزم شما حالت چطوره عالی هستی ؟! میدونم تو این شرایط عالی بودن سخته ولی تو قوی باش 😍❤️ خدا ...

دورت بگردم خواهرم که اینقدر حرفات قشنگ و دلی که به دلم ادم میشینه

امشب ۳بار بیادت بودم اگر لایق باشم

انشاالله هرچی از خدا میخوای بحق ابروی امام زمان عج بهترینش بهت بده گلم🤲🤲❤❤

سلام گلم  قربونت بشم عزيزم ❤️ يه دنيا ممنونم ازت ، اتفاقا خودم پ هستم نميتونم نماز بخونم ...

خدانکنه  عزیزم ❤️ 

مرسی از دعای قشنگت 😘 من به جات نماز میخونم 😅 

به نظرم خدا خوشش اومده مدام داری صداش می‌زنی هیی تاریخشو عقب میندازه 😅😍 

اامید دارم بهترینا در انتظارت  الهی گریه هات همش از سر شوق باشه و هیچ وقت غم نبینی  ❤️

دورت بگردم خواهرم که اینقدر حرفات قشنگ و دلی که به دلم ادم میشینه امشب ۳بار بیادت بودم اگر لایق باش ...

عزیزمی تو 

خییلی برام با ارزش تو این شرایط که ذهن خودت به اندازه درگیر هست به یادم بودی اونم سع باررر😍😍😭 

لایقی جرا نباشی اتفاقا خدا جواب دل کسایی که سخت امتحان شدنو ، سریع میده مرسی که دعام کردی 😘😭

❤️❤️❤️

خدانکنه  عزیزم ❤️  مرسی از دعای قشنگت 😘 من به جات نماز میخونم 😅  به نظرم ...

مرسي عزيزم 😍😍😍 خداروشكر كه دوستاى خوبي دارم كه در اين شب، واسم چنين دعاهاى خوبى ميكنن😍❤️ خداياشكرت .. الهي ١٠٠٠ برابر دعاهايي كه واسم ميكني خيرش توى زندگى خودت برگرده عزيزم 🤲🏻❤️

سلام یگانه جان 

اگه قابل باشم 

امشب برای محمد و خودت و خوشبختیتون دعا کردم، 

فقط می‌خوام بگم به یادتون هستم 🌹❤️

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

مرسي عزيزم 😍😍😍 خداروشكر كه دوستاى خوبي دارم كه در اين شب، واسم چنين دعاهاى خوبى ميكنن😍 ...

مرسی مهربونم ❤️😘

سلام دوستان عزیزم،استارتر عزیز امیدوارم هر چه زودتر خبر سلامتیه عزیزتون رو بشنوید با دعای پرمهر شما و لطف پروردگار این نوزاد شیش ماهمون اومدن به بخش و خطر از  سرشون گذشت الهی ک بحق این شبای عزیز و بحق ناله دل بچه های اقامون حضرت علی ع خدا حاجتای دل تک تکتون رو بهتون بده و همتون رو خوشبختو عاقبت بخیر کنه جوونامون رو سروسامون بده و خوشبختشون کنه،الهی امین

یگانه جانم، الهی بهترین تقدیرات برات رقم بخوره در این شب ها و روزهای عزیز، الهی تو تقدیرت سلامتی محمد آقا و بعدش ازدواجتون رقم بخوره، الهی شاد بشی از اعماق وجودت🤲🏻

دعاگوتون بودم عزیزم بشرط لیاقت🙏🏻

أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ🤲

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا