2777
2789
ممنونم از مهربونیت انشاالله الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر بشن بچه های عزیزت❤❤

فدای مهربونیت 

الهی خدا محمدجاان رو بهت ببخشه الهی روزای خوبی واست بنویسه امشب تو پروندت

الهی خدایا برالها ببخش محمداقا رو ب ما😭😭😭😭

دختر دلم بدجور شکس بخاطرت ازخدا میخوام خوشحالیتو ببینم 

تاپیک بزنی و فقط فقط از خوشبختیت بگی با اقا محمد عزیزم😭😭😭😭

الهی الهی یارب یارب بشنو صدامونو

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام مهربونم ممنونم ازت گلم انشاالله که مادر عزیز شمام زود زود خوب بشه نینی سالم بغل بگیری😘❤

فداتشم ممنون

خدا به قلب پاکت نذر کنه انشالله 🙏

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای مهربونیت  الهی خدا محمدجاان رو بهت ببخشه الهی روزای خوبی واست بنویسه امشب تو پروندت الهی ...

ممنونم خواهری

انشاالله خدا به دعای شما و قلب مهربونت نگاه بکن❤❤❤❤❤🤲🤲🤲🤲

سلام یگانه جان حال آقا محمد چطوره چقدر گشتم تو پیام تا پیدات کردم انشاالله خدا به حق این شب عزیز شفا ...

سلام گلم خیلی لطف کردی

خوب نیست گلم هر لحظه بدتر میشه😢ممنونم بابت احوال پرسیت🌹

سلام فاطمه جانم ممنونم گلم بجدت قسم منم بیادت بودم❤

دل به دل راه داره خواهری

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
سلام گلی ممنونم خدا خیرت بده خبری نیست اجی همون حرفای دیروز زد 

فداتشم توکلت ب خدا باشه ن حرف دکتر امشب خیلی دعات کردم اگه لایق باشم واسه اقا محمد یاسین خوندم ب دلم افتاده تا شب ۲۳ بهوش میاد انشالله امیدمون نا امید نشه

فداتشم توکلت ب خدا باشه ن حرف دکتر امشب خیلی دعات کردم اگه لایق باشم واسه اقا محمد یاسین خوندم ب دلم ...

الهی امین اجی توکل بخدا

منم بیادت بودم قشنگم الهی زود زود دامنت سبز بشه و دلت شاد🤲🌹😘

عزيزم اگه لايق باشم امشب تو حرم امام رضا دعا گوي هم خودت بودم و هم تمام كسايي كه توى اين مدت دعاگوى تو و محمدت بودن. 

الهى به زودى تاپيك حاجترواييتو بزنى و تگم كنى 😍🤲🏻❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

عزيزم اگه لايق باشم امشب تو حرم امام رضا دعا گوي هم خودت بودم و هم تمام كسايي كه توى اين مدت دعاگوى ...

سلام گلم اتفاقا منم جوشن کبیر با حرم امام رضا خوندم و کلی دعات کردم الهی درد و بلا ازت دور بشه و به خواسته دلت برسی😘🌹

بله دقیقا همین امشب خیلی دعات کردم خواهری که خدا به قلبت ارامش بده

ممنون عزیزم یگانه ی خوش قلبم❤

منم اگه خدا قبول کرده باشه بعد از دعای جوشن کبیر دعا کردم برای شفای آقامحمد🌱

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

به حق فرق شکسته آقا علی 100 تا صلوات میفرستم که همسرت برگرده

10 تام آیت الکرسی

قوی باش عزیزم هی برو پیشش باهاش حرف بزن

حرفاتو میشنوه 

برمیگرده به امید خدا

بمیرم واسه دلت😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱