2777
2789

دوستان ختم توسل به امام زمان عج براى حاجت همه ى حاجت مندها گذاشتم اگر براتون امكان داشت شركت كنيد و دوستانتون رو دعوت كنيد. 

تا آخر ماه رمضان فرصت داره. اين ختم خيلى خيلى مجربه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدای تو بشم  گالری گوشیم که باز کردم اولین عکس اسکرین التماس دعا تو بود خواهری😢😢😢😢❤❤❤

قربونت بشم خواهر جون

فدای مهرت حاجت روا باشی انشالله 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
آقا محمد برای خادمی حرم امام حسین ثبت نام کرده بودن  الان اسمشون در اومده 🥺🥺🥺  ماه ذی ...

وای خدای من 😍😍😍

انشالله 🙏

امام حسین نگهدارش باشه🙏🧿

بچه ها شرمنده بسته نتم یهو تموم شد😢😢😢😢 محمدم ۳سال برای خادمی حرم امام حسین اسم نوشته ولی هیچ وق ...

وای یگانه وجودم لرزید با خوندن پیامت 😭😭😭😭

ای خدااااااااااا چقدر قشنگ اینم نشونه خیلی خوبی هست از سمت خدا 

ببین خدا گفت تا امید نشو شاید طول بکشه ولی نتیجه صبر و امیدواریت رو میبینی 

امیدوارم آقا محمد تا اون روز به هوش بیان و در حرم آقا امام حسین  با دل پاکشون دعاگوی ما باشن🙏🧿

همین که دوستش رفته پیشش باهاش صحبت کرده و این خبر رو بهش داده مطمن باش به زودی زود به هوش میان 😍🙏🧿

خدایاشکرررت بابت این خبر خوب❤💚❤💚❤💚❤

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
بچه ها شرمنده بسته نتم یهو تموم شد😢😢😢😢 محمدم ۳سال برای خادمی حرم امام حسین اسم نوشته ولی هیچ وق ...

سلام عزیزم 

خوبی؟

ببخش من این چند وقت اصلا نتونستم بیام خبری از حالت بگیرم

الان که اومدم اینو دیدم نمیدونی چقدر گریه کردم و دلم لرزید خدایا حکمتت را شکر😭😭🌹

انشالله امام حسین خودش آقا محمد و نجات میده عزیزدلم

انشالله خوب میشه میره خادمی امام حسین

انشالله خوب شه بررره 😢😢😢😢😢😢😢  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
یگانه جون صدای خودتو برای دوست اقا محمد بفرس ببره کنار گوشش. صداتو بشنوه که داری میگی منتظرشی خیلی ت ...

گلی یکباری که باهاش  حرف زدم حالش بد شد

هیجان زده میشه برا قلبش خطرناک مگرنه این پیشنهاد دوستان خیلی دادن گلم

واى اصلا خيلى آدم عجيبيه. بهش گفتن؟ هيچى نگفته؟ واقعا پدرش خيلى آدم عجيبى هست. 

حیف اسم پدر بخدا حیوان برازنده این ادم

ی حیوان با وجود نداشتن عقل از بچه اش مراقبت میکنه

این از حیوان کمتر

که ببخشید این حرف میزنم همتوابی با یزن به بچه و وجودش ترجیح میده😔😔😔😔😔😔