2777
2789

بچه ها کسی شماره یگانه رو نداره ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

@مامان،مهدیار  عزیزم اگه میشه به یگانه یه پیامی بدید ما از نگرانی در بیایم 🙏

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@مامان،مهدیار    عزیزم اگه میشه به یگانه یه پیامی بدید ما از نگرانی در بیایم 🙏

اگه اومد میشه تگم کنید؟نگران شدم منم

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
حدس میزنم آقا محمد چیزی برنده شده باشن یا ارتقای شغلی بهش داده باشن شاید هم پدرش با وصلت موافقت کرده ...

منم حس میکنم آخری درسته

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

بچه ها شرمنده بسته نتم یهو تموم شد😢😢😢😢

محمدم ۳سال برای خادمی حرم امام حسین اسم نوشته ولی هیچ وقت قسمتش نشده بود

حالا امروز صبح زنگ زدن که اقا پاشو بیا تو قرعه کشی دیروز خادمی ۳ ماه حرم امام حسین قسمتت شده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها شرمنده بسته نتم یهو تموم شد😢😢😢😢 محمدم ۳سال برای خادمی حرم امام حسین اسم نوشته ولی هیچ وق ...

انشاءالله بهوش میاد وخودش میره

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

دکترش امروز اومده؟ 

خب پس مشخص شد چرا دیروز رو نذری اسم امام حسین افتاده بود

طلبیده شدن و بنظرم ایشون واسطه میشن که بهوش بیاد

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚