2777
2789
يعني وقتي ديدم با خودم گفتم كاش چند تا دونه برنجش به دستم ميرسيد

الهی بمیرم ببخشید ترو بخدا

شرمنده همتونم ترو به خدا حلالم کنید

چون خودم از وقتی خورشت تو اون حال دیدم قلبم متحول شد گفتم برای شما هم بذارم

شاید یک نفر فقط یک نفر تو این روزا که ایمانا رفته یادش بیاد ما هنوز خدا رو داریم😓😓😓😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ددیگه امروز از ته ته ته قلبم سپردم بخدا گفتم هرچی که مصلحت و خیر و صلاحمون عمون بشه من همه تلاشم کر ...

الهی الهی ک خیر و مصلحت خدا با حاجت دلت یکی باشه 🤲

الهی خدا یه جوری دلتو شاد کنه ک سختی و مشکلات این 29 سال رو از یاد ببری🤲

ددیگه امروز از ته ته ته قلبم سپردم بخدا گفتم هرچی که مصلحت و خیر و صلاحمون عمون بشه من همه تلاشم کر ...

آفرین عزیزم همیشه قوی و شکرگزار باش.. خدا از هر کسی به بنده‌هاش مهربونتره..هم مهربونترین شما و هم مهربونترین آقا محمد.. دعات میکنم .. انشالله بزودی خبر سلامتی و بازگشتش رو بهمون بدی 🙏🌸

مممنونم گلم نظر لطف شماست ۳۵ روز کما دکترا فقط میگن باید منتظر موند ما همه تلاشمون کردیم اما سطح ...

سطح هوشیاری خیییلی خییلی خییلی کاهش کرده یعنی جی اخه ؟!؟! اصلا سطح هوشیاری پاییین پاینش ۳ هست 

اعلائم حیاتم اصلا بگو صفر  به من و  تو چه 

من دویست بار گفتم ما به خدا تکیه کردیم خدای ماهم مرده هارو زنده میکنه  ، محمد شما هم که کنارته ، پس کاری به حرف دکتر نداشتهههه باش عزیزمن   خدا خییلی بزرگه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

الهی دورت بگردم که ایتقدر خوبی و دلت صافه

یگانه عزیزم من خیلی بی سعادت بودم اینمدت و اصلا روم نمیشه چیزی بگم. ببخش منو که خیلی گرفتار بودم اینروزا... اما تو دعام کن چون سخت محتاج دعام. خدا تورو سخت امتحان کرد و تو تهش گفتی راضیم به رضای خدا و ایمانت به بزرگی و مهربونی خدا بیشتر شد. دعام کن خواهر عاقبت بخیر بشم

میدونم که تو خوشبخت و سعادتمند میشی, خوشبختی به ظواهر زندگی نیست به باطنه و بس

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
همون روزای اول تصادف محمد بود گفت خواهرم فلج شد توان حرکت نداره برادرم و زنداداشم بردنش دکتر و دکتر ...

عههه ، يادمه گفت داداشمو زن داداشم بردنش ولي اين جملشو نشنيدم، خيلي ناراحت شدم...

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

منم خودم خالم سرطان کبد(البته متاستاز به کبد) داشت دقیقا منم دلم نیومد بگم همش میگفتم ان شاءالله خوا ...

خواهر مهربونم میدونم چی میگی واقعا سخت خدا به پدر و مادرش صبر بده

خدا رو شکر که ازدواج نکرده بود

دختر عمه من بچش ۳سالش بود که فوت کرد

روزای اخر چند بار بچشو میزد میدیدم بعدشکلی گریه میکنه میگفتم نکن میگفت نه بذار بزنمش تا فکر کن مادر بدی داشت و مرد تا ناراحت نشه

ولی بخدا اونقدر بچه اش اقا و عاقل بودا عین ی پسر ۲۰ساله رفتار میکرد

اینا نشونه افزایش ایمانته  برا منم دعا کن به خدا نزدیک بشم 😭❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

الهی دورت بگردم که ایتقدر خوبی و دلت صافه یگانه عزیزم من خیلی بی سعادت بودم اینمدت و اصلا روم نمیشه ...

عزیزمی گلی خدا میدونه وقتی دیدم برگشتی چقدر حالم خوب شد

ترو خدا حلال کن عکس غذا رو گذاشتم

خواهری میدونی من همه تلاشم کردم

روزای اول داشتم میمردم

لباس خواستگاری نامزدیم گذاشتم تو کباب پز بالکن اتیش بزنم

تموم وسیل هایی که به اسم خودم و محمدم خریدم اسمامون روش حک شده چاپ شده رو گذاشتم بسوزونم ولی گفتم ته تهش چی خدا که هست

اخرش که چی خدا که هست

خدا ۸سال محمد بمن داد

درسته دور بود

اما من ملکه محمدم بودم

مثل ی تیکه جواهر باهام رفتار کرد

مث ی الماس

میگفت دوستام میگن دختری که ۸سال بپات مونده تماما طلاس من گفتم نه الماس که پا به پای من زجر کشید و اشک ریخت و دم نزد😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من با محمد ۸سال بودم و زندگی کردم

انشااللله خدا از این وضعیت نجاتش داد قسمت بود باهم ازدواج میکنیم

اگرم نشد که دیگه نمیتونم تقدیر خدا رو تغییر بدم 

امروز فقط گفتم هرچی که تو میخوای فقط ولم نکن هرکس ولم کرد تو ولم نکن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی بمیرم ببخشید ترو بخدا شرمنده همتونم ترو به خدا حلالم کنید چون خودم از وقتی خورشت تو اون حال د ...

خداروشكر ان شاء الله دعاى امام حسن ع شامل حالتون شده و اين به ف ا  ل نيك بگير و دليل حاجت رواييت. 

خداروشكر چه سعادتى نصيبم شد اسمم سر اين ديگ نذرى آوردى. 

با كمال شرمندگى خيلى عذر ميخوام ازت خواهش ميكنم اگه زحمتى نيست به مادر محترمت بگو برام دعا كنن بگو چند تا حاجت در نظر ميگيرم فقط خودت و مامانت يه آمين از ته دل به دعاهام بگيد. 

بارم عذر ميخوام كه اين زحمت دادم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهی بمیرم ببخشید ترو بخدا شرمنده همتونم ترو به خدا حلالم کنید چون خودم از وقتی خورشت تو اون حال د ...

دور از جونت خدا نكنه عزيزم اين چه حرفيه اخه ، دشمنت شرمنده . 

انقدر واضح اسم حسن و حسين رو اين عكس ها هست ، كه الان حسرت ميخورم كه كاش ليست حاجات داده بودم بهت عزيزم... يا كاش حداقل در اين نذري يه سهمى داشتم ، يه كمكي كرده بودم.. 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

دور از جونت خدا نكنه عزيزم اين چه حرفيه اخه ، دشمنت شرمنده .  انقدر واضح اسم حسن و حسين رو اين ...

ددورت بگردم من کی هستم انشاالله بحق دل مهربونی که داری خدا بهت نگاه ویژه بکن مهربو نم