2777
2789
بچه ها عکس نمیدونم چشه هرکار میکنم بارگذاری نمیشه انشااالله تا اخر شب میام اما این میگم برا اونایی ...

خداروهزاران مرتبه شكر. 

نذرتون قبول باشه الهى پيام حاجت رواييت ببينم. 

عزيزم حمدها رو خوندم اگه هنوز از ختم مونده تا دوباره بردارم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستان جای همتون خالی به صاحب نذر قسم که پیام دونه دونه تون خوندم روش🤲🤲🤲🤲

الهی به حق این صاحب نذر حاجت دلتون  برآورده بشه

به حق اقا امام حسن به همین زودیا خودت و محمد آقا تو خونه خودتون تو همین شب به اندازه توانتون حتی شده ۵ تا ظرف نذری درست کنید خیرات کنید به مستمندان🙏🙏🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروهزاران مرتبه شكر.  نذرتون قبول باشه الهى پيام حاجت رواييت ببينم.  عزيزم حمدها رو خو ...

عزیزم  به دلم افتاد که این موضوع بهت بگم 

من عمم. با بیش از ده سال ازدواج بچه دار نمیشد 

اینطور که تعریف میکرد نماز حضرت محمد براش معجزه کرده 

گفت بعد از خوندن این نماز فرداش خواب دیدم دو تا فرشته بهم شاخ گل دادن 

چند ماه بعدشم دو قلو باردار شد  الانم دوتا دختر ناز داره 😍 

اگه  تا به حال انجام ندادید انجام بدید انشالله دامنتون به زودی زود سبز میشه 

فقط برا بارداری نیست  نماز خوبی هست هرکس هر حاجتی داره بخونه انشالله حاجت روا بشه منم لایق دونستید  دعا کنید 🙏

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم  به دلم افتاد که این موضوع بهت بگم  من عمم. با بیش از ده سال ازدواج بچه دار نمیشد&n ...

چجور هست نمازش منم بچه بیمار دارم که داره جلوم قد میکشه اما نمیتونه راه بره چقدر خدا سخت امتحان میکنه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
عزیزم  به دلم افتاد که این موضوع بهت بگم  من عمم. با بیش از ده سال ازدواج بچه دار نمیشد&n ...

ممنون عزيزم. 

گلم اون نمازى كه بعد حمد پانزده مرتبه سوره قدر هست و تو ركوع و سجده و بين ركوع و سجده سوره قدر خونده ميشه؟

چند مرتبه خوندن؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستان جای همتون خالی به صاحب نذر قسم که پیام دونه دونه تون خوندم روش🤲🤲🤲🤲

قبول باشه عزيزم الهي به زودى حاجتروا باشي

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

عزیزم خواهرش زهراجون آسمانی شدالان چند روز 😭😭😭😭😭😭

واااى نه... ، از كجا فهميدي ؟ ؟؟؟تاپيك زده بود در موردش قبل لغو كاربري؟ 

واى باورم نميشه ..  كاش بهار نفهمه كه پيگيرش بود 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

چجور هست نمازش منم بچه بیمار دارم که داره جلوم قد میکشه اما نمیتونه راه بره چقدر خدا سخت امتحان میکن ...

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

لَا إِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ رَبُّنا وَرَبُّ آبائِنَا الْأَوَّلِينَ، لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ إِلٰهاً واحِداً وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ، لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ لَانَعْبُدُ إِلّا إِيَّاهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ، لَا إِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَحْدَهُ وَحْدَهُ وَحْدَهُ، أَنْجَزَ وَعْدَهُ، وَنَصَرَ عَبْدَهُ، وَأَعَزَّ جُنْدَهُ، وَهَزَمَ الْأَحْزَابَ وَحْدَهُ، فَلَهُ الْمُلْكُ وَلَهُ الْحَمْدُ، وَهُوَ عَلىٰ كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ، اللّٰهُمَّ أَنْتَ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَنْ فِيهِنَّ فَلَكَ الْحَمْدُ، وَأَنْتَ قَيَّامُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَنْ فِيهِنَّ فَلَكَ الْحَمْدُ؛وَأَنْتَ الْحَقُّ، وَ وَعْدُكَ الْحَقُّ، وَقَوْلُكَ حَقٌّ، وَ إِنْجَازُكَ حَقٌّ، وَالْجَنَّةُ حَقٌّ، وَالنَّارُ حَقٌّ، اللّٰهُمَّ لَكَ أَسْلَمْتُ، وَبِكَ آمَنْتُ، وَعَلَيْكَ تَوَكَّلْتُ، وَبِكَ خَاصَمْتُ، وَ إِلَيْكَ حَاكَمْتُ، يَا رَبِّ يَا رَبِّ يَا رَبِّ اغْفِرْ لِى مَا قَدَّمْتُ وَأَخَّرْتُ، وَأَسْرَرْتُ وَأَعْلَنْتُ، أَنْتَ إِلٰهِى لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاغْفِرْ لِى وَارْحَمْنِى وَتُبْ عَلَىَّ إِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ.

ببچه ها این فقط برای افراد معتقد میذارم که اسم امام حسن و امام حسین روش بود بحق صاحبش بسیار پر بدکت ...

ووای  باورم نمیشه 😭😭😭❤️ چقدرررررر واضحححححح