2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تو تایپیک نوشته اکسیژن کم میاره میره تو کما الان چشم انتظار هستند که شرایطش مساعد بشه و پیوند ...

ای وای😔😔😔😔😔

لینک تاپیکشونو واسم بفرس پیدانکردم

ممنونم

من خیلی پیگیر ایشون هستم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چشم گلی 

چشمت ب جمال محمد جااان روشن انشالله

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

از همین الان شروع میکنیم 

ختم سوره شریف و مبارک حمد رو 

🌹ب نیت فرج اقا امام رمان عج ک لطفشون شامل حال همه ما بشع انشاالله

🌹ب نیت اقامحمد و دلشادی یگانه عزیزم

🌹ب نیت شفای همه بیماران

🌹ب نیت خانمای گل ک درانتظار نی نی هستن

🌹ب نیت گره گشایی از زندگی همه دوستای گلم 

🌹ب نیت ازدواج همه عزیزان

بسم الله الرحمن الرحیم.........

هرکسی خونداعلام کنه چقد میخونه 🙏🙏🙏🙏🙏

از همین الان شروع میکنیم  ختم سوره شریف و مبارک حمد رو  🌹ب نیت فرج اقا امام رمان عج ک ل ...

خودم ۱۰ مرتبه سوره حمد

ببشرط لیاقت خدا شاهده اسم تک تکتون گفتم

حلال کنید اگر عکس گذاشتم و کسی دلش بخواد

۴۰ تا غذا انشاالله امام حسن مجتبی دست تک تکتون بگیره

دست محمد و منم بگیره🌹🌹🌹🤲🤲🤲🤲🤲

از همین الان شروع میکنیم  ختم سوره شریف و مبارک حمد رو  🌹ب نیت فرج اقا امام رمان عج ک ل ...

تا كى وقت داريم براى خوندنش؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ببشرط لیاقت خدا شاهده اسم تک تکتون گفتم حلال کنید اگر عکس گذاشتم و کسی دلش بخواد ۴۰ تا غذا انشاالل ...

الهى نذرتون قبول باشه و حاجتتون روا بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

يگانه جانم اگه قابل دونستي براي بيمار ما هم دعا كن هم اسم نامزد شماست و پدر مادر و خواهر برادر نداره😭 روزاي سختي رو ميگذرونه تك و تنها تو اين عالم 

الهي نذري بعديت با نامزد عزيزت باشه 🌹

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️