2777
2789
رروی چشمام خواهری 

مرسی  که تو این شرایط به یادمونی. انشالله فردا برات بهترین ها رقم بخور جوری که تا عمر داری مزه شیرینی شو زیر زبونت حس کنی ❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهرای گلم ما فردا میخوایم نذری بپزیم برای افطار لطفا هر کدومتون هر حاجتی دارید به همراه اسمتون به ...

دعا برای ظهور آقا

خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوان‌ها 

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

سلام حدیث جان دکترش از شنبه رفته مرخصی  محمدم تعریفی نداره من فقط امیدم بخداست و معجزه شدن

خبر نداری کی میاد انشالله زودتر بیاد با خبرای خوب بخدا من هرروز موقع اذان دعاش میکنم انشالله خدا خودش معجزه کنه زودتر خوب بشه فداتشم فقط امیدت ب خدا باشه جون هممون دست خودشه دکترم وسیله اس

خبر نداری کی میاد انشالله زودتر بیاد با خبرای خوب بخدا من هرروز موقع اذان دعاش میکنم انشالله خدا خود ...

دکتر کشیک گفت حالش خراب

دیروز گفت

فردا تولد امام حسن نذری میخوایم بپزیم حتما بیادتم

دکتر کشیک گفت حالش خراب دیروز گفت فردا تولد امام حسن نذری میخوایم بپزیم حتما بیادتم

عزیزدلم توروخدا روحیتو نباز اینا همش امتحانه مطمئنم ک خوب میشه شاید خدا داره اینطور امتحانت میکنه.ممنونم ازت خواهر مهربونم انشالله خدا ب دل مهربون و پاکت نگاه بندازه و حاجتتو بده منم فردا هر دعایی خوندم نذر سلامتی اقا محمد میکنم

من امروز سخت منتظر معجزه خدا هستم امروز روز معجزه است به دلم افتاده 

جاریم یکماه کامل بیهوش بود پارسال درست همین موقع یه دفه هوش اومد 

خداوندا بحق میوه دل زهرا  دل یگانه را شادکن

به عشقی که میان فاطمه وعلی بود قسمت میدم عشق یگانه را بهش برسان 

خدایا شکرت 
من امروز سخت منتظر معجزه خدا هستم امروز روز معجزه است به دلم افتاده  جاریم یکماه کامل بیهوش بو ...

الهی امین😭😭😭😭😭😭ممنونم از دعای قشنگت 😢😢😢خدا بحق ابروی امام حسن مجتبی ع دلت شاد بکن🌹🌹❤❤