2777
2789
ممنونم گلم  الهی امین خواهر گلم💖❤🌹

سلام خواهری خوبی

انشالله حال اقامحمد خوب بشه همه مون خوشحال بشیم و خدلرو شکر کنیم و سجده شکر بجا بیاریم

سراذانه دلم خیل گرف اشکم جاری شد

الهی بحرمت خانم  پهلو شکسته خدا بهت عیدی بده 

حتما ختم حمد بگیر تا همگی بخونیم انشالله ک فرجی بشه 

حتما ب یادت هستم

الهی خدا نظر کنه ب دلت شکستت

😭😭😭😭😭😭

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام حدیث جان دکترش از شنبه رفته مرخصی  محمدم تعریفی نداره من فقط امیدم بخداست و معجزه شدن

اینی که ما بهش میگیم معجزه برا خدا هیچ کاری نداره ایشالله که اتفاق میوفته حتما 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم خدا رو هزار مرتبه شکر بخدا خیلی دعات میکردم همش منتظر بودم بیای این خبر خوب بدی الهیرش ...

قربونت برم مرسی از لطفت💔

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

یگانه جان موقع نذریتون حتما اسم حضرت قاسم ،پسر امام حسن رو هم بیارید، 

راستش من تو تاپیکای شما متوجه شدم که نباید هیچچچچچ انتظاری از بنده خدا داشت 

ادما اگه خیلی زرنگ بودن یه کاری برای خودشون میکردم ، ادما پر از عجز و ناتوانی هستن، 

امیدت فقط به خود خدا باشه 💖🌷

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

خواهرای گلم ما فردا میخوایم نذری بپزیم برای افطار لطفا هر کدومتون هر حاجتی دارید به همراه اسمتون به ...

التماس دعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهرای گلم ما فردا میخوایم نذری بپزیم برای افطار لطفا هر کدومتون هر حاجتی دارید به همراه اسمتون به ...

عزیز دلم انشاءالله نذرت قبول باشه 

شفای صنم ۳ساله که فقط معجزه خداخوبش میکنه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

الهی حاجت روا بشی عزیزم، الهی به حق این ماه عزیز هر چه زودتر دلت شاد بشه❤️

اگه زحمتی نیست لطف کنید برا پسرم بنام امیرعلی دعا کنید

چند ساله درگیر درمانشیم 

خیلی خیلی محتاج دعاتم عزیز دلم 

خیلی لطف میکنی اگه دعا کنی اون چیزی که میخوام بشه ❤

انشالله اقا امام حسن نگاه ویژه بکنه به هممون

اول از همه اقا محمدو سالمو سلامت برگردونه بهتون تا خیال هممون راحت بشه .

خلاصه که حسابی محتاج دعاتم 

هیچوقت روم نشد بهت بگم برام دعا کن و اگرنه با شناختی که تو این یکماه ازت پیدا کردم میدونم با این دل پاک و بی گناهت حتما دعات مستجابه .

اما حالا که خودت گفتی با افتخار ازت التماس دعای خیلی زیادددد دارم .❤

امام حسنمون کریم اهل بیت هستند انشالله که گوشه چشمی هم به دل های ما بکنن.

بخدا شما و کاربر  @فنچa74     همش دعا میکنم مخصوصا تو نماز شبم که خدا دامنتون سبز ب ...

ممنون نازنينم الهى حاجت روا و عاقبت بخير بشى. 

الهى امشب دعاى امام حسن ع و پدر و مادرشون و امام زمان عج شامل حالتون بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم