بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اومدم بهت بگم دیروز دادگاه داشتم برا دیدار دخترم و خدارو شکر رای صادر شد هفته ای یک روز دخترمو ببینم ....دیروز در حد پنج دقیقه بیرون دادگاه دخترمو دیدم همون لحظه از ته قلبم برا سللامتی اقامحمدت کلی دعا کردم
خیلی لحظه ی قشنگی بود هم گریه میکردم هم میخندیدم
امیدوارم با بهوش اومدن عشقت هم بخندی هم گریه کنی
خدایا خودت رحم کن ب جوونیش خدایا جز تو پناهی نیس
دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
راسی من دیشب خواب میدیدم که بعد از اینکه دکتر اقا محمد رو معاینه کرده و گفته بود علائم حیاتش کاهش پیدا کرده یکم بعدترش چشماشو باز کرده و بهوش اومدن طوری که همه رو حیرت زده کرده بود بعدش تو اومدی اینجا گفتی و ما خیلی برات خوشحال بودیم😍
خواستم بگم که آنچنان به حرفای دکتر اهمیتی نده و فقط امیدت به یه نفر باشه
مطمنا اخرش یه اتفاقی میوفته که همه انگشت به دهن میمونن💓
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
عزیز دلی ممنون طبق تجربه پیش پدرش باشه براش خیلی بهتره البته ک دلم میخواد پیش خودم باشه ارزومه پیش ...
عزیزم بهترین هارو برات آرزو میکنم انشالله بهترین ها سر راه خودت و دختر گلت قرار بگیره و جشن دکتراشو بگیرید ❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
یگانه به خودت برس قشنگ با لب خندون منتظر زنگ گوشیت باش که امام حسن قرار عیدیتو بده
فقط توروخدا باور داشته باش که این اتفاق میوفته یه درصدم نباید شک کنی جوری باید به این باور برسی که اگه الان دکتر زنگ زد گفت حال محمدت خوب نیست از ته دلت بخندی چون تو باور داری فردا قرار به هوش بیاد 👌