2777
2789
۳بود جمعه از این پایین تر که نداریم😭😭

واقعا ؟فک کردم موضوع فشارش بوده یا قلبش 

(من جمعه تاپیکو چک نکرده بودم 

راسی خاب استادش چی بود بچها حرفشو میزدن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام عزیزم خبری نشد؟

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟فک کردم موضوع فشارش بوده یا قلبش  (من جمعه تاپیکو چک نکرده بودم   راسی ...

اره خواهری حالش خوب نیست😭

استاد حفظ قرانش هرسال عید کربلا البته چند ماهی از سال هم خادم حرم امام حسین ع 

شب اول ماه رمضون تو کربلا

خواب محمد دیده بود که داره چراغ رنگی تو بین الحرمین وصل میکنه به محمد میگه چیکار میکنی محمدم میگه ی عمر محرم برا عزای ارباب چراغ وصل کردم امسال ماه رمضون برا تولد امام حسن دارم چراغونی میکنم

زنگ زده بود بهش بگه خب گوشیش دست دوستش اون گفت

من خودمم باهاش حرف زدم

دوستان گفتم چند تا ختم برا امام حسن مجتبی گرفتیم و من سخت منتظ  معجزه از کریم اهل بیتم😭😭😭😭😭😭

سلام نه گلم

ان شاءالله که خیره

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
اره خواهری حالش خوب نیست😭 استاد حفظ قرانش هرسال عید کربلا البته چند ماهی از سال هم خادم حرم امام ح ...

ای جانممممممم انشالله روز تولد اقا حضرت حسن جان ، اتفاقات خیلی خوبی بیوفته براااش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام یگانه جان عزیزم ببخشید من شرمندتم بخدا درگیر بودم ولی باور کن که بیادم بودی و دعاگوت بودم  ...

عزيزم عذر ميخوام نظر ميدم فردا ولادت نيست پنج شنبه ولادت امام حسن ع هست. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزيزم عذر ميخوام نظر ميدم فردا ولادت نيست پنج شنبه ولادت امام حسن ع هست. 

چرا باد صبا من نوشته ۱۵فروردینه😐

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
بله گلی دوستمون درست میگن ۵شنبه ۱۵ ماه مبارک رمضان تولد امام حسن ع است

سال جدید شده باد صبا مشکل پیدا کرده 

مثلا اذانو دیر پخش می‌کنه 

نمیدونستم تاریخ اینارو هم اشتباه نوشته 

ممنون عزیزم ❤️

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
بله گلی دوستمون درست میگن ۵شنبه ۱۵ ماه مبارک رمضان تولد امام حسن ع است

انشالله عزیزم امام حسن خیلی بخشندگی نذر کن انشالله این ماه حاجت بگیری تا هرساله تونستین شب تولدشون اش درست کن شده قد ۵ تا کاسه بده بیرون 

تو الان دلت شکسته دعا کن امام حسن حاجت منم بده 

برای سلامتی شوهرت این الکرسی میخونم