2777
2789
گلی ایه الکرسی فقط ۲۰تا مونده  چون سوال کردی گفتم بهتون بگم

سلام .  من خوابی دیدم در مکرد نامزدتون

یه سوال دارم از شما میشه جواب بدید 

آیا تو تصادف صورت  نامزدتون آسیب دیده 

مثلا بینی  ایشون ضربه خورده

و اینکه  رنگ پوست ایشون گندمی  یا حداقل روشن نیست؟؟؟

قد ایشون متوسط ؟؟؟

❤❤❤

فارس. وراوی...❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام .  من خوابی دیدم در مکرد نامزدتون یه سوال دارم از شما میشه جواب بدید  آیا تو تصادف ...

خیر باشه انشاءالله

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام .  من خوابی دیدم در مکرد نامزدتون یه سوال دارم از شما میشه جواب بدید  آیا تو تصادف ...

سلام گلم 

اعضای صورتش شکستگی و اینا نداره

پوست سفید

قدش هم حدود ۱۸۰

چه خوابی دیدین؟؟؟

یگانه عزیزم. دکتر نیومده هنوز ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام گلم  اعضای صورتش شکستگی و اینا نداره پوست سفید قدش هم حدود ۱۸۰ چه خوابی دیدین؟؟؟

شباهتی پس نبود بین تیشون و فرد داخل خواب من

فقط اون فرد مطمئن بودم اقا محمد نامزدشما بودند حتی

کسی بودند ک میگفت این آقا خیلی چهره ش خوب بود قبل تصادف بینی بزرگ و متورم شده بود و قد و قیافه جوان ۱۵ساله پیدا کرده بود. و پزشکی مدام بالا سرشون میومدک قد کشیده ای و اندام متوسط داشت و یه کم موهای جلوی سرشون تنک و کم بود و روپوش سفید دستش بود و پرونده اقا محمد .   بعد من از زاویه ای در حال تماشا بودم ک تمام اطرافم خلا و تیره بود اما میدیدم تاریکی  باعث نمیشد نبینم.

بعد اون دکتر اومد و ب چند تا پرستار یا دکتر دستور داد ک 

ایشون  (زبانم لال نگه داشتنش بی فایده ست تو را بخدا یگانه خانم نگران نشید فقط یه خواب )

بعد یه ساک مشکی اندازه ایشون اوردن ک بذارن داخلش و زیپش ببندن ک مثلا بی فایده ست .

یه هو آقا محمد با تمام نیرویی ک داشتن چشماش را باز میکرد و بسته میشد و پر از استرس نگرانی و انگار من میشنیدم چی میگه ن اینکه صحبت کنه درک میکردم ک مرتب میگفت نه من نمیرم داخل این ساک  من دارم خوب میشم حتی شروع کرد نالیدن و گریه و اون فقط متوجه حضور من بود ک انگار یه مقدار بالاتر از تخت ایشون بودم یعنی جوری بودم ک سر آقای دکتر تو دیدم بود

آقا محمداصرار داشت ک نره داخل اون ساک و من دیدم یه پسر ۱۵ ساله شده و قد متوسط.  خیلی نگران از تصمیم پزشک ک نمیتونست بهش بفهمونه ک داره برمیگرده و در حال بهبود بعد انگار من بهش القا کردم نگران نباش همه دارن دعات میکنن نامزدت میخاد بیاد پیشت نگران نباش 

و نمیدونم چی شد تصمیم دکتر عوض شد و ساک برگردوندن و آقا محمد عقب عقب برگشت ب تختش 

چون من میدیدم از شدت نگرانی و گریه بلند شد نشت  جسمش ک کادر بیمارستان میخاستن بذارن تو ساک میدیدم اون آماده میکردن اما  خود آقامحمد نگران نشست پایین تخت و استرس و نگرانی و ناله و گریه من ایشون ب شکل جوان ۱۵ ساله میدیدم اما اون جسمشون ک رو تخت بود زیاد دقت نمیکردم انگار اهمیتی برام نداشت

و اینکه من اجازه نزدیک شدن بهش نداشتم همون جا ک در حال تماشا بودم استپ کرده بودم و یه خانم با قد ۱۶۵ و اندام تو پر مثلا ۷۵ کیلویی کنار من بود ک من اجازه دیدن ایشونم نداشتم  این خانم خیلی امیدوار تمام اون لحظات نگاه میکرد و ب من دلداری میداد   و چندبارگفت ایشون این شکل نبود ک خیلی چهره ش قشنگ بوده و خیلی صحنه های ریز ریز دیگه ک از حوصله شما خارج بگم

اما آقا محمد ک منو میدیدند و من ارتباط روحی داشت و منو میدید بعد از تغیر تصمیم پزشک عقب عقب رفت سمت تخت و من انگار خیالم راحت شد ک نگذاشتنش داخل اون ساک سیاه و برگشت تو حال خودش اما همچنان نگران بود

یگانه خانم تو را ب خدا قسم از من ناراحت نشید دلتون نشکنه یه وقت .  

اینم بگم من  چند روز پیش ۵ تا صلوات فرستاده بودم برای سلامتی آقا محمد و راستیاتش نمیرسم سایت بیام بخاطر

پسرم ک متاسفانه اوتیسم و خیلی زندگیمون سخت میگذره 

برای پسرم دعا کن 

❤❤❤

فارس. وراوی...❤❤❤
شباهتی پس نبود بین تیشون و فرد داخل خواب من فقط اون فرد مطمئن بودم اقا محمد نامزدشما بودند حتی کسی ...

شما پرواز روح داشتي 

اين ي خواب معمولي نيست 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚