2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَیٰ آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّمْ

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَیٰ آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّمْ

خدایا به حق این روزای عزیز اقا محمد بهوش بیان خدایا دل این همه بندتو که ی ماهه دعا میکنن و چشم به راهن شاد کن خدایا ❤

اقا محمد یگانه خیلی منتظره هاا قراره کلی روزای خوب باهم داشته باشینا زودتر بیدار شین 😍

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
ممنونم عزیزم.خدا خیرتون بده.امیدوارم به حاجتتون برسید.

خواهش ميكنم عزيزم. الهى سلامت و عاقبت بخير باشى. 

عزيزم از وقتى كه اون تاپيك ديدم خيلى تو فكرتون هستم و از صميم قلب براى خودتون و مادر محترمتون دعا ميكنم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 یک ماه شد😔😔😔😔 ختم ۱۰۰۰ آیه الکرسی  هدیه به  امام زمان عج  ...

سلام گلم

خوبی؟

من فعلا ۵۰ تا آیه الکرسی میخونم

انشالله به حق حضرت خدیجه حال آقا محمد خوب بشه و نجات پیدا کنن

عزیزم این چه حرفیه من خودم چند تا از تاپیکهای قدیمیت رو ذخیره داشتم که اگه اینجوری شد بتونم پیدات کن ...

عزيزم شرمنده يادم رفت صداتون كنم 

منونم خواهری خدا خیرت بده 

سلام يگانه جان صبح دوستان كه صدا كردم ديگه نشد بيام سايت حالا اومدم عزيزم. عذر ميخوام چند تا آية الكرسى مونده؟

خواهش ميكنم عزيزم. الهى سلامت و عاقبت بخير باشى.  عزيزم از وقتى كه اون تاپيك ديدم خيلى تو فكرت ...

ممنون عزیز دلم  مادر من به لطف خدا و دعای خیر عزیزانی مثل شما سلامتیشو بدست اورد.خداروشکر

ان شاءالله که همه ی مریض ها شفا پیدا کنن   

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
ممنون عزیز دلم   مادر من به لطف خدا و دعای خیر عزیزانی مثل شما سلامتیشو بدست اورد.خداروشکر ان ...

خداروهزاران مرتبه شكر الهى هميشه سلامت باشيد الهى سايشون مستدام باشه. 

الهى عاقبت بخير باشيد. خداروهزاران مرتبه شكر بخاطر همه ى داشته هاتون و خيرهاى زندگيتون الهى هزاران برابر خير به زندگيتون بباره. 

بخدا گلم اولین نفر شما رو تگ کردم صفحه اول و خواهش کردم دوستان تگ کنی😔😔

گلم اون كه تك كردى من نيستم يه آقاست نميدونم چطورى اسم يكسان پذيرفته شده فكر كنم با (ى) هاى متفاوتيم بخاطر همين پذيرفته شده اون بزنى سر اسمش يه آقاست. 

من خودم ديدم تركيده تاپيك اين تاپيك پيدا كردم. 

سلام یگانه جونم خوبی میدونم استرس داری میدونم ترس داری طبیعیه آبجی جونم ایشالا دکترش که بیاد خبرای خیلی خوبی میده توکل به خدا💖

سر هر نماز دعات میکنم اولین کسی که همیشه دعا میکنم خودتی خواهری مطمئن باش این روزها هم میگذره و با هم ازدواج میکنین و کلییییی خوشبخت میشیننن😍😍😍 من که شک ندارمم کسی که تا الان پیشت مونده یعنی برمیگرده نمیتونه ازت دور بشه ایشالا زود زودددددد برمیگرده عزیزمم نگران نباش فقط مراقب خودت باش که خیلی تاثیرگزاری❤❤