2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عیبی ندارع ناراحت نشو🥲

ا این همه تاپیک بدرد نخور کاری ندارن عط چسبیدن به من

بخدا اونقدر دوستان بمن لطف دارن شرمنده تک تکشون

بعد اذان صبح فهمیدم بازم تاپیکم ترکوندن

از ترس افراد مزاحم اینجوری بدون عنوان تاپیک زدم والا

ا این همه تاپیک بدرد نخور کاری ندارن عط چسبیدن به من بخدا اونقدر دوستان بمن لطف دارن شرمنده تک تکشو ...

☹️☹️☹️

میفهمم

حق داری...

اینکه الآنم آرامشت شده نی نی سایت رو هم درک میکنم...

گاهی همین بچه های نی نی سایت از خانواده بیشتر به آدم روحیه میدن...

ولی خب دیگه سایته دیگه... قواعد و آدم های مسخره خودشم داره...

حالا عزیزم خودتو و همسرت چند سالتون هست؟

بچه هم داری؟

دوسش داری شوهرتو؟🥲

براش نذر کن خوب شه

منم شنيدم كه ميگن در هر ختم و ذكري اگه تعداد خاصي ميگن بايد حتما همون تعداد خونده بشه نه يكي بيشتر ن ...

مارو هم بین ختم ها و ذکر ها از یاد نبرید 

التماس دعا

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
قربونت بشم خواهری بخدا هرکاری میکردم اسم کاملت یادم نمیومد  بهم درخواست دوستی بده یوقت ترکوندن ...

عزیزم این چه حرفیه من خودم چند تا از تاپیکهای قدیمیت رو ذخیره داشتم که اگه اینجوری شد بتونم پیدات کنم

سلام تو فکرتون بودم هنوز تغییری نکرد‌ن؟‌‌

امروز وفات حضرت خدیجه هستش متوسل بشید به ایشون حاجتتونو انشالله بدن و اقا محمدو بهتون برگردونن 💚منتظر خبرهای خیلی خوب ازشماهستم

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
سلام گلی امروز اصلا دکترش نیومده و گفتن شاید کلا نیاد😭😭😭 اما نمیدونم تاپیکم چرا ترکید پاییزه سر ...

عزیزم امیدت بخدا باشه... همه دارن دعا میکنن... ببین جه دوستای مجازیه معنویه خوبی داری، همشون دارن انرژی میفرستن. ممطمئنم بی اثر نیست.. محمد آقا هم دریافتشون میکنه.. االهی که پاشه ازاین خواب🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بببخشید بخدا اونقدر حالم بد بود یادم رفت تگت کنم اره گلم کاملا هوشیار بود باهام حرف زد از لحظه تصاد ...

وای خدای من😟😔😔خدا بزرگه ای خدا حال اقا محمد خوب بشع خدایا بهوش بیان

عزیزم عمل چی بود ک باعث شد برن کما😭

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂