2777
2789
روز خوش ندیدم ۱ماه😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم سعی کن بخاطر اونم ک شدع حالتو خوب نگه داری من مطمنم ک حالشون خوب میشه من دلم روشنه بخدا یکم زمان میبره ولی خوب خوب میشن 

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هر ختم و دعایی فکر کنی ما براش خوندیم تو همین جا دوستان ۲دوره ختم کامل قران و ۳تا ۱۲۴۰۰۰تا صلوا ...

خیلی عالیه عزیزم،اما یه کار دیگه هم انجام بده،توسل به امام زمان غوغا میکنه،در خونه ی امام زمان رو هم بزنید💔

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔
شما هر ختم و دعایی فکر کنی ما براش خوندیم تو همین جا دوستان ۲دوره ختم کامل قران و ۳تا ۱۲۴۰۰۰تا صلوا ...

اگه صلوات حضرت زهرا رو نگفتین بشینیدپشت سر هم بگید 

مثل معجزه میمونه

یه قربانی بود آداب خاصی داشت 

حتی برای مرگ مغزی هم انجام داده  بودن برگشته بود 

یه دعای خاصی هم داره که فقط توی  یه کتاب خطی که فکر کنم تو موزه یا قرنطینه یه کتابخونه بزرگ تو قم  آورده شده و استاد ما به سختی پیداش کرده بود

دنبالش بگردم اگه ان شاءالله پیدا کردم میفرستم برات 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

یک ماه شد😔😔😔😔

ختم ۱۰۰۰ آیه الکرسی 

هدیه به 

امام زمان عج 

امام حسن مجتبی و پدر و مادر بزرگوارشون

انشاالله بحق عظمت و بزرگی خدا و این ماه بزرگ محمدم تا نیمه ماه رمضون از این وضعیت نجات پیدا بکن 🤲🤲🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹خودش با صدای مهربونش بهم زنگ بزنه و خبر بده بهم که حالش خوب خوبه و دیگه کنارم میمونه❤💖❤

گلم ختم ۱۴۰۰۰ تاییش گذاشتیم 😭😭

نه عزیزم ببین فقط باید ۵۳۰ تا باشه نه کمتر نه بیشتر 

له تعداد حروف ابجد اسم حضرت زهرا

مثلا فکر کن بگن صد قدم از این ور برو زمین رو بکن گنج هست 

اگه.99 قدم بری یا 101 هرچی بکنی پیدا نمیکنی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)