2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو تایپیک نوشته اکسیژن کم میاره میره تو کما الان چشم انتظار هستند که شرایطش مساعد بشه و پیوند ...

ای وای😔😔😔😔😔

لینک تاپیکشونو واسم بفرس پیدانکردم

ممنونم

من خیلی پیگیر ایشون هستم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چشم گلی 

چشمت ب جمال محمد جااان روشن انشالله

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

از همین الان شروع میکنیم 

ختم سوره شریف و مبارک حمد رو 

🌹ب نیت فرج اقا امام رمان عج ک لطفشون شامل حال همه ما بشع انشاالله

🌹ب نیت اقامحمد و دلشادی یگانه عزیزم

🌹ب نیت شفای همه بیماران

🌹ب نیت خانمای گل ک درانتظار نی نی هستن

🌹ب نیت گره گشایی از زندگی همه دوستای گلم 

🌹ب نیت ازدواج همه عزیزان

بسم الله الرحمن الرحیم.........

هرکسی خونداعلام کنه چقد میخونه 🙏🙏🙏🙏🙏

از همین الان شروع میکنیم  ختم سوره شریف و مبارک حمد رو  🌹ب نیت فرج اقا امام رمان عج ک ل ...

خودم ۱۰ مرتبه سوره حمد

ببشرط لیاقت خدا شاهده اسم تک تکتون گفتم

حلال کنید اگر عکس گذاشتم و کسی دلش بخواد

۴۰ تا غذا انشاالله امام حسن مجتبی دست تک تکتون بگیره

دست محمد و منم بگیره🌹🌹🌹🤲🤲🤲🤲🤲

از همین الان شروع میکنیم  ختم سوره شریف و مبارک حمد رو  🌹ب نیت فرج اقا امام رمان عج ک ل ...

تا كى وقت داريم براى خوندنش؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ببشرط لیاقت خدا شاهده اسم تک تکتون گفتم حلال کنید اگر عکس گذاشتم و کسی دلش بخواد ۴۰ تا غذا انشاالل ...

الهى نذرتون قبول باشه و حاجتتون روا بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

يگانه جانم اگه قابل دونستي براي بيمار ما هم دعا كن هم اسم نامزد شماست و پدر مادر و خواهر برادر نداره😭 روزاي سختي رو ميگذرونه تك و تنها تو اين عالم 

الهي نذري بعديت با نامزد عزيزت باشه 🌹

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️