2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجایی که شما میفرمایید ای سی یو نیس که بری حرف بزنز ماساژ بدی اگر محمد اینقدر جوان نبود حتی اون ...

از یه بهیار کمک بگیرید، بهشون هزینه بدید انجام میدن. مساله مرگ و زندگیه باید هرکاری کرد، هرچند کوچیک

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مگه بعد از عمل قلب باز حتما دیالیز میکنن؟

بستگی به بیمار داره

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

سلام یگانه ی عزییزم خوبی

اومدم بهت بگم دیروز دادگاه داشتم برا دیدار دخترم و خدارو شکر رای صادر شد هفته ای یک روز دخترمو ببینم ....دیروز در حد پنج دقیقه بیرون دادگاه دخترمو دیدم همون لحظه از ته قلبم برا سللامتی اقامحمدت کلی دعا کردم

خیلی لحظه ی قشنگی بود هم گریه میکردم هم میخندیدم

امیدوارم با بهوش اومدن عشقت هم بخندی هم گریه کنی

خدایا خودت رحم کن ب جوونیش خدایا جز تو پناهی نیس

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

سلام یگانه جانم خوبی دختر؟ 

راسی من دیشب خواب میدیدم که بعد از اینکه دکتر اقا محمد رو معاینه کرده و گفته بود علائم حیاتش کاهش پیدا کرده یکم بعدترش چشماشو باز کرده و بهوش اومدن طوری که همه رو حیرت زده کرده بود بعدش تو اومدی اینجا گفتی و ما خیلی برات خوشحال بودیم😍

خواستم بگم که آنچنان به حرفای دکتر اهمیتی نده و فقط امیدت به یه نفر باشه  

مطمنا اخرش یه اتفاقی میوفته که همه انگشت به دهن میمونن💓

سلام یگانه ی عزییزم خوبی اومدم بهت بگم دیروز دادگاه داشتم برا دیدار دخترم و خدارو شکر رای صادر شد ه ...

عزیزم چقدر با پیامت خوشحال شدم  

نمی تونید دخترتونو بیارید پیش خودتون ؟

البته اکه دوست داشتید جواب بدین 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم چقدر با پیامت خوشحال شدم   نمی تونید دخترتونو بیارید پیش خودتون ؟ البته اکه دوست د ...

عزیز دلی ممنون

طبق تجربه پیش پدرش باشه براش خیلی بهتره

البته ک دلم میخواد پیش خودم باشه ارزومه پیش خودم زندگی میکرد ولی زندگی خیلی پیچیده و بی رحمه نباید احساسی رفتار کرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

عزیز دلی ممنون طبق تجربه پیش پدرش باشه براش خیلی بهتره البته ک دلم میخواد پیش خودم باشه ارزومه پیش ...

عزیزم بهترین هارو برات آرزو میکنم   انشالله بهترین ها سر راه خودت و دختر گلت قرار بگیره و جشن دکتراشو بگیرید  ❤️   

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم بهترین هارو برات آرزو میکنم   انشالله بهترین ها سر راه خودت و دختر گلت قرار بگیره و جشن د ...

فدات شم مهربون خانوم

مرسی از دعای قشنگت❤❤❤❤❤

فدات شم مهربون خانوم مرسی از دعای قشنگت❤❤❤❤❤

خدانکنه عزیزم مهربونی از خودت ❤️

و اما بالاخره فردا قرار آقا محمد به هوش بیاد 

یگانه  به خودت برس قشنگ  با لب خندون منتظر زنگ گوشیت باش که  امام حسن قرار عیدیتو بده

فقط توروخدا باور داشته باش که  این اتفاق  میوفته یه درصدم نباید شک کنی  جوری باید به این باور برسی که اگه الان دکتر زنگ زد گفت حال محمدت خوب نیست از ته دلت بخندی چون تو باور داری فردا قرار به هوش بیاد 👌