2777
2789
منم استرس زایمان دارم🥲😭😭😭

ای جان 

استرس نداشته باش روز زایمان خیلی روز شیرینیه اما استرس الکی باعث میشه لذتشو نبری 

خیلی خوبه با تودلیت میری 

تو بغلی بر میگردی 

انشاءالله صحیح و سلامت بگیریش تو بغلت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی شما عکس کاربریت جالبه . هروقت یبینم یه ذره گیر میکنم بعد رد میشم. میگم کار اب البالو همونی بو ...

حالا چرا نوشتی حتی من؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خودمم همیشه میبینمش مکث‌‌ میکنم😄 بله همونم

اها. گفتم چرا یه مدت نیستی. پس بگو زدن منفجرت کردن. 

ماشاالله این کاربریت هم قدمت داره

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
اها. گفتم چرا یه مدت نیستی. پس بگو زدن منفجرت کردن.  ماشاالله این کاربریت هم قدمت داره

بله خیلی بی دلیل 

از اون یکی قدمتش بیشتره ولی خب ب اون عادت کردم

راستی ناگفته نمونه اون پروفایل ک داشت شیشه شیر میخورد یوسف صیادیه😁

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

خب

هیچی دیگه سرد شدم بهش

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..