fatemehmahdyan مدیر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 719 عنوان نظر بدین | مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 83 پست بیاین عکس خودمو بزارم 1402/01/12 | 04:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22052 منم باهات موافقم . حس خوبی ندارم راستش دست نزن بهش فقط پف چشمها پف زیر چشم دیگه؟بنظرت پف بالا هم نیازه؟راستش رو بخوای دو نفر پلک بالا رو برداشتن حس میکنم بازم دارنبهتر شدنا ولی انگار بازم یه کوچولو دارن ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
yasamanjfr عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 13118 چشم اقا پسر خوب بد زشت. خیابون طالقانی دوره. مهسا خانم فرمودند یادت بمونه عمویی دیوونه ای چیزی هستی؟@sahar_sn سحر بیا ی سم دیگه ببین میگه پسر مغز ندارن راحتن🤣 |•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22052 باشه تاپیک این اکانت ها با اسم های خوشگل دخترونه به همراه پیام های پسرونه و حتی بعضی ها شماره تلفنم ... چ ربطی دارهخود من راحت شماره تلفن میزارمچون شمارم کاریه ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
yasamanjfr عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 13118 داوشم هرکار کردم عکس دستم نیومد ولی تو مختاری هرجور صلاحه فکر کنی البته اگ چشم داشته باشی پروفمو ب ... الان ب تو هم انگ پسر بودن میزنه بحث نکن باهاش🤣 |•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 32201 دیوونه ای چیزی هستی؟ @sahar_sn سحر بیا ی سم دیگه ببین میگه پسر مغز ندارن راح ... گمونم این داوشمون زیاد پست فطرت دورش دیده به همه مشکوکه😐😂 آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 32201 الان ب تو هم انگ پسر بودن میزنه بحث نکن باهاش🤣 زد بابا😂 آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
yasamanjfr عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 13118 گمونم این داوشمون زیاد پست فطرت دورش دیده به همه مشکوکه😐😂 این هفتمین نفریه ک ب من میگه مردمنننن ریگه رد دادم🫠😂 کلی عکس از ناخنامو و مو و شلوار گلگلی و … گذاشتم بعد ریپ میزنن تو مردی اصن دیگه اینجا جای موندن نی👩🏻🦯 |•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|
yasamanjfr عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 13118 زد بابا😂 دیوانس |•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22052 گمونم این داوشمون زیاد پست فطرت دورش دیده به همه مشکوکه😐😂 🤣تصورم اینه به کاربری خانم درخواست داده فهمیده پسره ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..